5 fashion λάθη που κάνεις όταν φοράς κολάν

Συμβαίνουν σε όλες και η λύση της κατάστασης είναι πάρα πολύ απλή.

Το στυλ είναι δύσκολη υπόθεση. Πολύ δύσκολη για να είμαστε ακριβείς. Όσο και να θες να είσαι στυλάτη και να σκέφτεσαι ότι ένα look που έχεις δημιουργήσει είναι καταπληκτικό, μπορεί τελικά κάτι να μην έχει πάει και τόσο καλά στο σύνολο. Αυτό δε σημαίνει ότι εσύ δεν έχεις προσπαθήσει, αλλά στο κομμάτι της μόδας τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα.

Ευτυχώς για εμάς, η άνοδος του Instagram και το TikTok βοηθούν πολύ το κοινό στο να έχει καθημερινά έμπνευση. Γιατί, όπως και να έχει το θέμα και ακόμα και να έχεις καθημερινή ενασχόληση με τις εξελίξεις της μόδας, κάποια στιγμή σκαλώνεις.

Η κάθε μία από εμάς, λοιπόν, έχει πολύ διαφορετικό στυλ. Αυτό είναι το λογικό και αυτό είναι και το ενδιαφέρον της υπόθεσης. Γιατί ποιος θα ήθελε να έχει ανθρώπους που να ντύνονται όλοι με τον ίδιο τρόπο;

Σήμερα, λοιπόν, είπαμε να ασχοληθούμε με ένα αγαπημένο κομμάτι πολλών κοριτσιών αυτήν την περίοδο, το κολάν. Πρόκειται για ένα item που όλες έχουμε λατρέψει και το επιλέγουμε συχνά-πυκνά για κάθε εμφάνιση. Από τις πιο αθλητικές και καθαρά γυμναστηριακές περιπτώσεις μέχρι και για πιο streetstyle looks.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις 5 συχνά λάθη που κάνεις όταν φοράς κολάν.

Δες επίσης: Η Kaia Gerber βρήκε τον τρόπο να φέρει το καλοκαίρι στον χειμώνα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved