Η Millie Bobby Brown φόρεσε το ωραιότερο crop top και στοιχίζει μόνο 7 ευρώ

Τα καλά νέα είναι πως μπορεί να γίνει εύκολα δικό σου.

Η Millie Bobby Brown είναι ένα από τα αγαπημένα μας teen idols και όχι άδικα. Η 17χρονη ηθοποιός έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και να εντυπωσιάσει τους πάντες με το ταλέντο, το στυλ και το χαρακτήρα της. Η νεαρή star έχει αναπτύξει το δικό της ξεχωριστό τρόπο ντυσίματος και ομολογούμε πως μας έχει εκπλήξει θετικά αρκετές φορές.

Η πρωταγωνίστρια του "Enola Holmes" είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μετρά σήμερα περισσότερους από 43 εκατομμύρια ακόλουθους. Μέσα από το προφίλ της έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε πρώτες τι επιλέγει η celeb να φορέσει στο κόκκινο χαλί αλλά και στην καθημερινότητά της.

Πριν λίγα 24ωρα η Millie πόσταρε μερικές selfie φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό όπου την βλέπουμε να ποζάρει στον καθρέπτη πιο κομψή και stylish από ποτέ. Η ηθοποιός φόρεσε ένα ασπρόμαυρο printed παντελόνι, μαύρο δερμάτινο σακάκι και μαύρο κοντό μπλουζάκι. Αυτό που εμείς ξεχωρίσαμε από την πρώτη στιγμή ήταν το ιδιαίτερο crop top της που έχει κόψιμο σε σχήμα καρδιάς ακριβώς στην περιοχή του λαιμού. Η Brown φαινόταν πολύ ενθουσιασμένη με αυτό το 90's look της και έχει κάθε λόγο αφού είναι πραγματικά υπέροχο.

Δες επίσης: Zendaya: Δεν εμφανίστηκε στην τελετή των Golden Globes & αυτός είναι ο λόγος

https://www.instagram.com/p/CL0hHj-nwPg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμείς βρήκαμε που μπορείς να αγοράσεις το συγκεκριμένο crop top για να αντιγράψεις το στυλ της όμορφης Millie.

mplouzaki

Cut-out heart crop tee www.romwe.com

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις πιο cool φωτογραφίες της αγαπημένης μας ηθοποιού.

Πηγή φωτογραφιών: @milliebobbybrown

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved