5 styling tips για να είσαι τόσο cool όσο η Addison Rae

Το αγαπημένο μας κορίτσι αποτελεί έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις μας.

Κάποιες φορές είναι σαν να κολλάμε όσον αφορά στο στυλ. Από την άποψη ότι, όταν κάθε μέρα ντύνεσαι για να βγεις, δεν είναι και τόσο εύκολο να έχεις νέα έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις σου. Λογικό είναι να συμβαίνει, ωστόσο κάτι πρέπει να κάνεις για να ανανεώνεις το ενδιαφέρον σου.

Το TikTok για αυτήν την περίπτωση είναι η λύση που ζητάς. Περιττό να μιλήσουμε για τον αριθμό των βίντεο που δημοσιεύονται καθημερινά. Ακόμα και από πάνω να είσαι, δεν μπορείς να τα προλάβεις όλα. Οπότε, διαλέγεις μερικές αγαπημένες σου προσωπικότητες και εκεί εστιάζεις.

Η Addison Rae είναι ένα από τα κορίτσια που έχουν κερδίσει το follow σου. H επιτυχία της είναι μεγάλη στη διάσημη πλατφόρμα και πλέον έχει απογειωθεί και ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει 36 εκατομμύρια followers.

Η Rae, όμως, είναι και μία celeb που λατρεύει τη μόδα. Σε κάθε ανάρτηση εμφανίζεται και με διαφορετικό outfit και το κοινό της μένει να θέλει να αντιγράψει το look. Και έχει πειραματιστεί αρκετές φορές.

Εμείς, λοιπόν, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε 5 αγάπες της Rae στο κομμάτι της μόδας για να τις υιοθετήσουμε στη συνέχεια. Το κορίτσι μας ξέρει και δε θα το αμφισβητήσουμε.

Δες επίσης: Η θετή κόρη της Kamala Harris περπάτησε στην πασαρέλα & ήταν εκθαμβωτική

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved