5 μαθήματα στυλ που πήραμε από το Instagram της Lili Reinhart

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Riverdale είναι ένα κορίτσι με πολύ γούστο.

Οι σειρές ανήκουν ξεκάθαρα στις αγαπημένες σου ασχολίες. Ακόμα κι όταν το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο, πάντα θα βρεις χρόνο για να δεις το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σου παραγωγής. Για αυτή, κάπου θα δημιουργήσεις ένα κενό, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι θα κοιμηθείς λιγότερο το βράδυ, αλλά καθόλου δε σε πειράζει.

Φυσικά, αυτό δε γίνεται για κάθε σειρά. Μόνο αυτές που για κάποιον λόγο ξεχωρίζουν κάνουν το κοινό να αφήνει όλα τα υπόλοιπα στην άκρη για να δει τη συνέχεια. Και, από το 2017, στην εν λόγω κατηγορία προστέθηκε το Riverdale.

Η σειρά του CW με την ιστορία της, το συνεχόμενο σασπένς για τη συνέχεια και τους πρωταγωνιστές της τα έχει καταφέρει περίφημα. Η Lili Reinhart, για παράδειγμα, είναι μία ηθοποιός που αποτελεί ίνδαλμα για πολλά κορίτσια και σε κάθε τομέα.




Πέρα από το κομμάτι της υποκριτικής, στο οποίο φαίνεται να τα πηγαίνει εξαιρετικά, η 24χρονη σταρ διατηρεί το προφίλ της στο Instagram που μετράει τη στιγμή που μιλάμε πάνω από 27 εκατομμύρια followers.

Εκεί είναι που η ηθοποιός δημοσιεύει φωτογραφίες της και μας δίνει, παράλληλα, έμπνευση για το πώς να ενσωματώσουμε κάποιες στυλιστικές της συνήθειες στο δικό μας στυλ.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε.

Δες επίσης: Η Λάουρα Νάργες βρήκε το πιο στυλάτο αξεσουάρ του φετινού χειμώνα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved