Ξέρουμε τα μυστικά για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη

Πέντε tricks που θα σου χαρίσουν τα πιο όμορφα χείλη!

Και ποιο κορίτσι δεν θέλει να έχει ζουμερά χείλη όπως πολλές celebrities, όπως η Kylie Jenner και η Kim Kardashian! Χείλη σαρκώδη, έντονα, που με όποιο κραγιόν κι αν φορέσουμε αναδεικνύονται στο έπακρον. Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν είναι ατού όλων μας.

Υπάρχουν πολλά κορίτσια που έχουν πολύ λεπτά χείλη και αναρωτιούνται τι θα μπορούσαν να κάνουν και με ποιον μαγικό τρόπο θα φαίνονται πιο juicy. Κατ’ αρχάς, να σου ξεκαθαρίσουμε πως τα χείλη της Kylie και της Kim μόνο φυσικά δεν είναι. Είναι αποτέλεσμα ενέσιμων θεραπειών ομορφιάς, οπότε εσύ… ούτε να το σκέφτεσαι αυτήν τη στιγμή.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως η μοίρα σου είναι προδιαγεγραμμένη και πως δεν θα αποκτήσεις ποτέ ζουμερά χείλη. Υπάρχουν πολλά μυστικά, τα οποία μπορείς να ακολουθήσεις, και πραγματικά να δεις τα χείλη σου πιο έντονα, πιο «γεμάτα» και πιο σαρκώδη από ποτέ.

Όπως θα διαπιστώσεις στην παρακάτω gallery, ο κόσμος του skincare και του μακιγιάζ μπορεί να κάνει… θαύματα! Ναι! Θα μεταμορφώσεις τα χείλη σου μόνο αν «εκπαιδευτείς» στα κόλπα του μακιγιάζ και μόνο αν αρχίσεις να τα φροντίζεις, όπως ακριβώς περιποιείσαι και το υπόλοιπο δέρμα σου. Κάνε scroll και θα δεις πως είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις να αποκτήσεις τα χείλη των ονείρων σου.

Διάβασε ακόμα: Video: Δες πώς θα κάνεις space buns σε λιγότερο από δέκα λεπτά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved