Αυτές είναι οι 8 καλύτερες εμφανίσεις των celebs για αυτή την εβδομάδα

Τα πιο stylish ντυσίματα που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Οι ημέρες μας μέσα στο σπίτι κυλούν αρμονικά με τηλεκπαίδευση, χουχούλιασμα στον καναπέ και φυσικά ξοδεύοντας ατελείωτες ώρες σε σειρές και αγαπημένες ταινίες. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα το Instagram είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Κακά τα ψέματα, όλες scroll-άρουμε συνεχώς για να μάθουμε όλα νέα της showbiz και για να δούμε πρώτες τα εντυπωσιακά ντυσίματα των αγαπημένων μας celebrities. Οι teen stars είναι ιδιαίτερα ενεργές στα social media ειδικά την περίοδο της καραντίνας και δεν διστάζουν να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο από τα looks τους.

Εμείς δεν έχουμε παρά να εμπνευστούμε από εκείνες σε θέματα μόδας και να προσπαθήσουμε να αντιγράψουμε το ακαταμάχητο στυλ τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα topmodels σίγουρα γνωρίζουν κάτι παραπάνω από εμάς. Για παράδειγμα αν νομίζεις ότι είναι δύσκολο να ντυθείς σαν την Selena Gomez, κάνεις λάθος. Η τελευταία της εμφάνιση με μαύρο φούτερ, φούστα και λευκά sneakers είναι ό,τι πιο cool και εύκολο μπορείς να φορέσεις αυτή την περίοδο. Το καλύτερο είναι να αντλείς ιδέες από τα είδωλά σου ώστε να τις προσαρμόζεις αργότερα πάνω στο δικό σου γούστο και στυλ.

Δες επίσης: Οι δύο αγαπημένοι σου ηθοποιοί πιάστηκαν σε ερωτικά τετ-α-τετ

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα looks των celebs που εμείς ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα.

https://www.instagram.com/p/CLIrEaTgFl6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved