Βρήκαμε το απόλυτο πανωφόρι αυτής της σεζόν που αγαπούν όλες οι celebs

Αξίζει να είναι η επόμενη προσθήκη της ντουλάπας σου.

Μπορεί να μπήκαμε στον Μάρτιο, όμως πρακτικά βρισκόμαστε ακόμη στη χειμερινή σεζόν οπότε το πανωφόρι παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών μας εμφανίσεων. Αρχικά μας προστατεύει από το κρύο ενώ ανάλογα με το σχέδιό του έχει τη δύναμη να απογειώσει ακόμη και ένα βαρετό, άχαρο look.

Εδώ και λίγο καιρό διακρίνουμε ότι ένα συγκεκριμένο trend έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τις celebs και από αρκετά κορίτσια σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο λόγος για το maxi δερμάτινο παλτό το οποίο είναι μια από τις πιο κομψές και διαχρονικές επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Ποια μπορεί άλλωστε να ξεχάσει την θρυλική ηρωίδα του Matrix με το maxi leather coat της; Σίγουρα καμία! Άνετο, ελαφρύ και super cool δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητο και θα ολοκληρώσει επιτυχώς κάθε ντύσιμό σου. Το oversized μέγεθός του προσδίδει ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα ενώ η ευκολοφόρετη φόρμα του σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις πολλούς mix n' match συνδυασμούς. Πολλές από τις αγαπημένες μας celebrities (Hailey Bieber, Gigi Hadid, Kaia Gerber κ.ά) το έχουν φορέσει επιτυχώς, χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές εικόνες.

Δες επίσης: O Anser «έριξε» για ακόμη μια φορά το YouTube με το νέο του track

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις την αγαπημένη μας Hailey να φορά το maxi δερμάτινο παλτό της στους δρόμους του Hollywood.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved