5 μυστικά μόδας που θα σε κάνουν να δείχνεις σαν influencer

Υπάρχουν κάποιες πολύ απλές και εύκολες συμβουλές για να το πετύχεις.

Τα τελευταία χρόνια, οι influencers είναι τα κατεξοχήν άτομα που παρακολουθούμε. Όπου κι αν βρίσκεσαι, σε ό,τι φάση και να είσαι, ξέρεις ότι έχεις κάνει μερικά follows στα accounts που σε ενδιαφέρουν και κάθε φορά υπάρχει τρόπος να εμπνευστείς από τα outfits που δημιουργούν.

Η αλήθεια είναι ότι πλέον υπάρχουν τόσο πολλοί λογαριασμοί που σίγουρα ακολουθείς πολλούς και κατά πάσα πιθανότητα αυτοί είναι διαφορετικοί από αυτούς που ακολουθεί η κολλητή σου. Το στυλ, άλλωστε, είναι μία εντελώς διαφορετική υπόθεση για την κάθε γυναίκα, οπότε καλό είναι που υπάρχουν πολλές προτάσεις.

Αυτό που σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει είναι ότι οι επιτυχημένες influencers μετρούν από εκατοντάδες χιλιάδες μέχρι εκατομμύρια followers στους λογαριασμούς τους. Και αυτό το επιτυγχάνουν γιατί καταφέρουν να τραβούν τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Fashion Magazine GIF

Τα outfits με τα οποία εμφανίζονται αποτελούν το βασικό κλειδί με το οποίο τα καταφέρνουν. Οι συνδυασμοί είναι πολλοί. Matching, layering και πολλά άλλα «μυστικά» που οδηγούν στην επιτυχία τους.

Για να μην αναρωτιέσαι πια και για να διευκολύνουμε όλη αυτήν την υπόθεση προς την επίτευξη ενός πιο influencer look, συγκεντρώσαμε 5 συμβουλές που θα σου δώσουν αυτό που ζητάς.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τις δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved