Η Selena Gomez φόρεσε το ωραιότερο παλτό που θα δεις σήμερα

Η εμφάνιση που εντυπωσίασε.

Η Selena Gomez είναι αναμφίβολα μια από τις ομορφότερες παρουσίες της παγκόσμιας showbiz. Το πρώην κορίτσι του Justin Bieber, βρίσκεται στα καλύτερά της επαγγελματικά αφού έχει δική της εκπομπή μαγειρικής και παράλληλα πηγαίνει στα γυρίσματα της νέας σειράς "Only Murders In The Building" όπου πρωταγωνιστεί.

Πριν λίγες ημέρες η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια διαλείμματος των γυρισμάτων. Η Selena έδειχνε πιο όμορφη από ποτέ μέσα στο neutral σύνολό της. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με μπεζ παντελόνι, λευκό πουλόβερ και καφέ γούνινες μπότες.

Ωστόσο άλλο ήταν αυτό που έκλεψε το ενδιαφέρον μας και αναφερόμαστε στο παλτό που επέλεξε να φορέσει. Η Selena έβαλε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα πανωφόρια και αυτή δεν είναι άλλη από τα teddy coats. Έκαναν κυριολεκτικά χαμό φέτος αφού είναι ζεστά, μαλακά και ό,τι πιο στυλάτο υπάρχει. Αρκετές είναι εκείνες που το φόρεσαν επιτυχώς ανάμεσά τους οι: Hailey Bieber, Bella Hadid κ.ά. Τώρα που βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων αξίζει να βρεις και να αγοράσεις ένα teddy coat που θα σε προστατεύει με στυλ τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Δες επίσης: Η αποκάλυψη για το μέλλον των Peaky Blinders θα δικαιώσει κάθε φαν

https://www.instagram.com/p/CKTBfDOBix3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Selena Gomez κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στη Νέα Υόρκη.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved