DIY: Φτιάξε το πιο λαχταριστό lip balm με γεύση… σοκολάτα!

Θα θέλεις να το φας.

Μήπως τελευταία έχεις παρατηρήσει ότι τα χείλη σου σκάνε πανεύκολα, τσούζουν, πονούν, ξεραίνονται και γενικά είναι σε μια πολύ κακή κατάσταση; Συμβαίνει συχνά, ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Βλέπεις, η απότομη πτώση της θερμοκρασίας, ο κρύος αέρας που «σκάει» στο πρόσωπό σου και η εναλλαγή χώρων, από έξω μέσα, δυσκολεύουν πολύ την κατάσταση των χειλιών σου.

Αν μέσα σε αυτήν την αναπόφευκτη καιρική συνθήκη συνυπολογίσεις και τη χρήση της μάσκας για την προστασία από τον κορονοϊό, η οποία τρίβεται πάνω στα χείλη και τα ταλαιπωρεί, καταλαβαίνεις πόσο πιο δύσκολη γίνεται η κατάσταση. Αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις; Η λύση ακούει στο όνομα… lip balm.

Ένα lip balm είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ενυδατώσεις, μαλακώσεις και απαλύνεις την περιοχή των χειλιών. Είναι ο απόλυτος τρόπος να τα φροντίσεις και γι’ αυτό θα σου προτείνουμε ένα DIY lip balm με γεύση… σοκολάτας.

erphs sta xeili h spyraki

Θα χρειαστείς:

Βαζελίνη

Λιωμένη σοκολάτα

Αρχικά, για να λιώσεις τη σοκολάτα θα πρέπει να πάρεις ένα κατσαρολάκι με νερό και να το βράσεις. Μέσα στο κατσαρολάκι τοποθέτησε ένα μεταλλικό μπολ και ρίξε τη σοκολάτα. Μόλις λιώσει, πάρε μια μικρή ποσότητα, ανάμειξέ τη με βαζελίνη και… voila! Το lip balm σου είναι έτοιμο. Άπλωσέ το στα χείλη σου και θα δεις ότι πολύ σύντομα θα ανακουφιστούν και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Μην το φας, όμως! Όσο λαχταριστό κι αν σου φαίνεται, έχει μέσα βαζελίνη και δεν είναι βρώσιμο.

Διάβασε ακόμα: Εσύ θυμάσαι πώς ήταν η Rosalía το 2015;



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved