5 nail art και 5 βερνίκια για να βάψεις μόνη σου τα νύχια στο σπίτι

Είναι όλα πολύ εύκολα!

Έχεις βαρεθεί τόσο καιρό κλεισμένη στο σπίτι; Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Κι εμείς το ίδιο νιώθουμε, αλλά ελπίζουμε πως όλα γίνονται για καλό. Μέσα, βέβαια, σε αυτόν τον εγκλεισμό, θέλουμε να σου πούμε ότι δεν υπάρχει λόγος να αφήσεις τον εαυτό σου, να μη φροντίζεις την εμφάνισή σου και να κυκλοφορείς όλη μέρα με τον κότσο στο σπίτι.

Και για να νιώσεις πιο όμορφα, αλλά και για να σε βλέπουν περιποιημένη οι συμμαθητές σου στα zoom calls που κάνετε, μπορείς να κάνεις πράγματα για σένα. Για παράδειγμα, μπορείς να ασχοληθείς με τα νύχια σου. Ξέρεις πόσα nail art υπάρχουν που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι;

Είτε σε πολύ σκούρες αποχρώσεις, όπως το κυπαρισσί χρώμα, είτε σε πιο nude-pastel, οι επιλογές σου είναι πολλές. Εμείς, για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery πέντε πολύ όμορφα και εύκολα nail art, που μπορείς να κάνεις μόνη σου το απόγευμα, που θα έχεις τελειώσει την τηλεκπαίδευση. Μαζί, όμως, με τα σχέδια σού προτείνουμε και τα αντίστοιχα βερνίκια για να έχεις απόλυτη επιτυχία.

Κάνε scroll, ανακάλυψέ τα και πειραματίσου σε αυτόν τον άπειρο ελεύθερο χρόνο που έχεις τώρα. Θα περάσεις υπέροχα με τον εαυτό σου και θα γίνει ακόμα πιο όμορφη!

Cover photo: @paintboxnails

Διάβασε ακόμα: Δε φαντάζεσαι τι αλλαγή έκανε στα μαλλιά της η Demi Lovato

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved