Η Dua Lipa είναι το νέο πρόσωπο της εταιρίας αθλητικών ειδών Puma

Μετά τη Rihanna, Kylie Jenner και Selena Gomez ήρθε η σειρά της να συνεργαστεί με το κορυφαίο brand.

Η Dua Lipa έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία με το ταλέντο και το ακαταμάχητο στυλ της. Η νεαρή star που μετρά εκατομμύρια προβολές στο Youtube, κατάφερε να προσθέσει μια ακόμη σημαντική συνεργασία στο ενεργητικό της. Η αγαπημένη μας celeb είναι το νέο μέλος στην οικογένεια της Puma και δηλώνει άκρως ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με το κορυφαίο αθλητικό brand.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγα 24ωρα μέσα από το λογαριασμό της Puma στο Instagram αλλά και την ίδια τη Dua Lipa. Πρόκειται για σημαντικό επίτευγμα αφού η διάσημη εταιρία αθλητικών ειδών είχε επιλέξει για κεντρικά της πρόσωπα stars όπως η Rihanna, η Cara Delevingne, η Kylie Jenner και η Selena Gomez.

Σύμφωνα με το WWD, η Dua θα προωθήσει την εκστρατεία" She Moves Us " της Puma που θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο επόμενο έτος. Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η ενθάρρυνση των γυναικών για να συνδεθούν μέσω του αθλητισμού και του πολιτισμού.

https://www.instagram.com/p/CHsZ8dvH7us/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αξίζει να αναφέρουμε πως η τραγουδίστρια είναι μεγάλη φαν του αθλητικού brand από την παιδική της ηλικία. «Η πρώτη μου μνήμη για το Puma ήταν όταν ήμουν περίπου έξι ή επτά χρονών και ο μπαμπάς μου μας αγόρασε ένα ζευγάρι σουέτ πάνινα παπούτσια, ήταν τα αγαπημένα μου παπούτσια», είπε η Dua στη Βρετανική Vogue. «Έχω τόσες πολλές ιδέες για τα έργα και τις εκστρατείες στις οποίες θα συμμετάσχω και ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα της Puma», συμπλήρωσε.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved