Αυτοί οι 3 celebs αναδείχθηκαν οι μεγαλύτεροι fashion influencers για το 2020

Ποιοί να είναι άραγε;

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις όλες παίρνουμε έμπνευση από τα looks των αγαπημένων μας stars. Σαν αποτέλεσμα δεν είναι λίγες οι φορές που τα μαλλιά, ρούχα και trends που υιοθετούν οι celebs, αντιγράφονται από εμάς. Αρκετοί stars φημίζονται άλλωστε για το στυλ τους και αποτελούν πρότυπο για πολλά νέα κορίτσια και αγόρια.

Ο Harry Styles, η Beyoncé και ο τραγουδιστής των BTS, RM είναι επίσημα οι 3 celebs με την μεγαλύτερη επιρροή σε θέματα μόδας το 2020, σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας Lyst. Η βρετανική πλατφόρμα αγορών κυκλοφόρησε τη φετινή έκθεση "Year in Fashion" στις 16 Νοεμβρίου. Η λίστα μόδας στο τέλος του έτους χρησιμοποιεί μετρήσεις κοινωνικής, πωλήσεων και αναζήτησης για να καθορίσει τη λίστα των κορυφαίων brands, τάσεων και, ναι, celebs. Ο Harry, η Beyoncé και ο Kim Namjoon κατέκτησαν την κορυφή στη λίστα "Power Dresses" – ακολουθούμενοι από τους AOC, Travis Scott και Lizzo.

https://www.instagram.com/p/CHiCayEH7eW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μόνο σίγουρο είναι πως περιμέναμε μια στυλιστική διάκριση για το πρώην μέλος των One Direction αφού είναι δημοφιλής πλέον και στον χώρο της μόδας. Ο Harry έχει μια πιστή συνεργασία τα τελευταία χρόνια με τον Alessandro Michele της Gucci και οι εμφανίσεις του γίνονται συχνά αίτιο σχολιασμού. Η αγαπημένη μας Beyoncé είναι πολλά χρόνια στη showbiz και έχει το δικό της, ξεχωριστό στυλ. Ο τραγουδιστής του δημοφιλούς συγκροτήματος BTS, RM, αποτελεί όπως φαίνεται έμπνευση για πολλά αγόρια σε ολόκληρο τον κόσμο αφού τα ρούχα που επέλεγε να φορέσει γίνονταν πάντα sold-out, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

https://www.instagram.com/p/CHrjaj2pHc7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved