10 χτενίσματα με κοτσίδες για να έχεις τέλεια μαλλιά όσο μένεις στο σπίτι

Είναι υπέροχες!

Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Έχεις βαρεθεί, έχεις κουραστεί, έχεις νευριάσει, έχεις απηυδήσει κλεισμένη μέσα στο σπίτι τόσο καιρό. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να μένεις έγκλειστη και να πηγαίνεις από το δωμάτιο στο σαλόνι και πάλι πίσω. Ούτε και να παρακολουθείς τα μαθήματα του σχολείου διαδικτυακά.

Έχεις ανάγκη να δεις τους φίλους σου, τις παρέες σου… Ακόμη και τους καθηγητές σου. Κάνε, όμως, λίγη υπομονή ακόμη. Σε λίγο καιρό όλα θα είναι καλύτερα. Μέχρι τότε, εμείς αποφασίσαμε σήμερα να σου δείξουμε 10 υπέροχα, παιχνιδιάρικα, κομψά και εύκολα χτενίσματα με κοτσίδες που μπορείς να κάνεις αυτό το διάστημα που μένεις σπίτι.

Μη βιαστείς να ρωτήσεις «για ποιον λόγο να τις κάνεις, αφού δε σε βλέπει κανένας;». Σε βλέπουν οι φίλοι και οι φίλες σου όταν κάνετε zoom call και μιλάτε διαδικτυακά με τις ώρες. Δεν πρέπει, δηλαδή, εκεί να έχεις περιποιημένα και όμορφα μαλλιά; Φυσικά και πρέπει. Άσε που αυτή η διαδικασία τού να φροντίσεις τον εαυτό σου θα σε κάνει αμέσως να νιώσεις καλύτερα. Κάνε scroll, λοιπόν, και δες τα δέκα φανταστικά χτενίσματα που βρήκαμε για σένα. Ελπίζουμε να σου αρέσουν!

Cover photo: @hairbyemmiec

Διάβασε ακόμα: Κι όμως! Η Zendaya έκανε μόνη της το styling στη νέα της ταινία

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved