Εσύ ξέρεις πώς είναι οι αγαπημένες σου celebrities χωρίς καθόλου μακιγιάζ;

Εμείς βρήκαμε 11 teen icons με no make up looks και περιμένουμε να μείνεις… άφωνη.

Το μακιγιάζ σίγουρα έχει αρχίσει να σε απασχολεί τώρα τελευταία. Βλέπεις τη μαμά σου να βάφεται, παρακολουθείς νέες τάσεις και νέα προϊόντα και πιθανότατα έχεις αρχίσει να δοκιμάζεις διαφορετικά make up looks στο δικό σου πρόσωπο. Μη μας πεις ότι στη βόλτα σου (προ καραντίνας) δεν έβαζες έστω λίγο lip gloss ή μολύβι ματιών, γιατί δε θα σε πιστέψουμε.

Μέσα, λοιπόν, σε αυτόν τον πειραματισμό με το μακιγιάζ, σίγουρα θα έχεις πάρει ιδέες και από τα αγαπημένα σου teen icons. Ναι, λέμε για την Demi Lovato, την Camila Cabello, την Kylie Jenner και όλα αυτά τα κορίτσια που λατρεύεις να παρακολουθείς.

Έχεις, όμως, παρατηρήσει ότι αυτά τα κορίτσια τολμούν να φωτογραφηθούν και χωρίς καθόλου μακιγιάζ; Ναι, κι όμως! Το έχουν κάνει αρκετές φορές και, μάλιστα, έχουν ποστάρει ανάλογες φωτογραφίες στο προφίλ τους στο Instagram. Αναλυτικά, μπορείς να δεις τις αγαπημένες σου stars στην παρακάτω gallery να ποζάρουν στις πιο ωραίες no make up φωτογραφίες, να αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά τους και να μην ντρέπονται για οποιαδήποτε ατέλεια ή σημάδι στο πρόσωπό τους.

Και το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ! Να μην ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις άβαφη, επειδή ίσως έχεις κάποιο σημάδι ή ατέλεια. Δεν είναι κακό! Ειδικά, όμως, τώρα που βιώνουμε μια δεύτερη καραντίνα, καλό είναι να αφήσεις το δέρμα σου να «ξεκουραστεί» από το μακιγιάζ και να κυκλοφορείς σαν τις αγαπημένες σου stars κι εσύ: με no make up looks, δηλαδή.



Διάβασε ακόμα: DIY: Η μάσκα ομορφιάς που χρειάζεσαι για λαμπερή επιδερμίδα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved