Οι καλύτερες DIY μάσκες για να έχεις όμορφα μαλλιά αυτό το φθινόπωρο

Με υλικά που έχεις στο σπίτι.

Μαλλιά ξηρά, θαμπά και αφυδατωμένα; Ναι, συμβαίνει σε όλες μας και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανυσηχίας. Η αλλαγή των εποχών και οι συσκευές θερμότητας που χρησιμοποιείς καθημερινά για το styling των μαλλιών σου είναι μερικοί από τους ενόχους που κρύβονται πίσω από τις σημαντικές αλλαγές στην ποιότητα της τρίχας σου.

Αν νομίζεις πως η λύση είναι να προσθέσεις ένα ακόμη προϊόν ομορφιάς στο καλάθι των αγορών σου, κάνεις λάθος. Μπορείς να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα σπιτικές μάσκες μαλλιών με υλικά που έχεις ακόμη και στο ντουλάπι της κουζίνας σου. Εμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες DIY συνταγές για μάσκες μαλλιών που θα κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο υγιή και λαμπερά από ποτέ.

1) Μάσκα με μέλι, αυγό και μηλόξυδο

Θα χρειαστείς: 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι, 1 αυγό, 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο

Ρίξε όλα τα υλικά σε ένα μικρό μπολ. Μπορείτε να διπλασιάσεις τα υλικά ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου. Εφάρμοσέ την στα μαλλιά και αφήσέ την για 30-40 λεπτά πριν ξεπλύνεις. Αυτή η θεραπεία λειτουργεί σε όλους τους τύπους μαλλιών.

2) Μάσκα με κανέλα και λάδι καρύδας

Θα χρειαστείς: ίσα μέρη κανέλας και λαδιού καρύδας

Ανακάτεψε σε ένα μπολ τα 2 συστατικά. Εφάρμοσε τη μάσκα στις ρίζες και κάνε καλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Άφησέ την για 30-45 λεπτά και ξέπλυνε καλά.

3) Μάσκα με αβοκάντο και αυγό

Θα χρειαστείς: μισό αβοκάντο, 1 αυγό ,1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και 1 κουταλιά της σούπας μέλι

Ανακάτεψε πολύ καλά όλα τα υλικά και εφάρμοσε το μείγμα σε βρεγμένα μαλλιά. Πιάσε τα μαλλιά σου και άφησε τη μάσκα να δράσει για 30-35 λεπτά. Στη συνέχεια ξέπλυνε πολύ καλά με άφθονο χλιαρό νερό.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved