Η αλυσίδα για την μάσκα είναι το πιο hot αξεσουάρ αυτή τη στιγμή

Εσύ ακόμη να το φορέσεις;

Η ζωή εν μέσω πανδημίας συνεχίζεται κανονικά ενώ μετράμε ήδη 7 μήνες από τη μέρα που η μάσκα προστασίας έγινε το πιο αναπόσπαστο αντικείμενο. Σήμερα, έχουμε γυρίσει εδώ και λίγες ημέρες στο σχολείο και μπορούμε να ταιριάξουμε τη μάσκα προσώπου με το ντύσιμό μας, σαν σωστά fashion girls που είμαστε.

Τον τελευταίο καιρό, ένα νέο trendy αξεσουάρ μπήκε για τα καλά στις ζωές μας και δεν είναι άλλο από το αλυσιδάκι για την μάσκα προσώπου σου. Στο εξωτερικό έχει αγαπηθεί πολύ από τις αγαπημένες μας celebs και influencers αφού είναι οικονομικό, πολύ στιλάτο και χρηστικό.

Μοιάζει αρκετά με την αλυσίδα που είχαμε για να κρεμάμε τα γυαλιά ηλίου μας όμως τώρα μας βοηθά να μη χάσουμε το πιο απαραίτητο item της φετινής χρονιάς, αφού εδώ και καιρό η χρήση μάσκας επιβάλλεται σχεδόν σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Εμείς κάναμε μια μικρή έρευνα, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα αλυσιδάκια και σου τα παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery. Eπίσης στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις πώς θα φτιάξεις βήμα-βήμα το δικό σου αλυσιδάκι μάσκας εύκολα και γρήγορα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved