Θες να έχεις πάντα απαλά πόδια; Δοκίμασε αυτά τα 2 DIY scrub

Γίνονται εύκολα με υλικά που έχεις σίγουρα στο σπίτι.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τον αριθμό των βημάτων που κάνεις καθημερινά για να περπατήσεις, να προπονηθείς ή για να πας βόλτα; Είναι γεγονός ότι τα πόδια μας φέρουν το κύριο βάρος του σώματος όμως εμείς συχνά δεν τους δίνουμε την απραίτητη φροντίδα και προσοχή. Το πεντικιούρ είναι μια καλή λύση όμως η απολέπιση ποδιών είναι ένας ακόμη τρόπος για να κρατήσεις τους πόνους και το ξηρό δέρμα μακριά, για να έχεις μαλακά και υγιή πόδια.

Εμείς θα σου αποκαλύψουμε 2 εύκολες DIY συνταγές για scrub ποδιών που μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι για να περιποιηθείς τα κουρασμένα πόδια σου και να ανακουφιστείς. Πριν όμως από αυτό ας ρίξουμε μια ματιά σε όλα τα οφέλη των scrub για το δέρμα σου.

1) Βοηθά την κυκλοφορία του αίματος
2) Αφαιρεί τη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος
3) Χαλαρώνει τα πόδια, το σώμα και το μυαλό σου
4) Καταπραΰνει τον πόνο που προκαλείται από τα παπούτσια
5) Βελτιώνει την υφή του δέρματος των ποδιών σου

Scrub με καφέ

Πώς θα το κάνεις: Ανακάτεψε ίσες ποσότητες καφέ με ζάχαρη και στη συνέχεια πρόσθεσε μια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο. Ανακάτεψε καλά και τρίψε την πάστα στα πόδια σου με απαλές κυκλικές κινήσεις, Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στους αστραγάλους και τις φτέρνες σου. Ξέπλυνε με κρύο νερό μετά από λίγα λεπτά.

Scrub με βρώμη

Πώς θα το κάνεις: Πρόσθεσε δύο κουταλάκια του γλυκού βρώμη, ένα κουταλάκι του γλυκού baking soda και αρκετό νερό ώστε να σχηματίσουν μια πάστα. Άπλωσέ την και κάνε μασάζ στα πόδια σου για 10 λεπτά. Ξέπλυνε καλά και εφάρμοσε μια ενυδατική κρέμα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved