Η Starface έχει τα πιο fun προϊόντα για την καταπολέμηση της ακμής

Στόχος της εταιρίας είναι να μας κάνει να δούμε διαφορετικά αυτό το δερματικό πρόβλημα.

Τι θα έλεγες αν άκουγες πως υπάρχει μια σειρά προϊόντων που δρα αποτελεσματικά κατά της ακμής ενώ έχει τέλεια, fun συσκευασία; Ο λόγος για τη σειρά της Starface την οποία ίδρυσε η πρώην διευθύντρια του περιοδικού Elle, Julie Schott και o συνεργάτης της Brian Bordainick.

Η ακμή μπορεί να σου συμβεί σε οποιαδήποτε περίοδο της ζωής σου για διάφορους λόγους", λέει η Schott, η οποία είχε περάσει ακμή στα 20 της. Πολλά κορίτσια δεν έχουν τέλειο δέρμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πίνουν αρκετό νερό ή πως δεν φροντίζουν τον εαυτό τους. Μερικές φορές το πρόβλημα ξεκινά από την επιδερμίδα μας γι' αυτό η ομάδα της Starface δημιούργησε προϊόντα πιο fun, εύχρηστα και αποτελεσματικά.

photo6

HYDRO-STARS

Η πρώτη κυκλοφορία του brand ήταν τα Hydro-Stars: neon κίτρινα, αυτοκόλλητα patches σε σχήμα αστεριού που η συσκευασία τους θυμίζει ξεκάθαρα τα AirPods. Τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα απορροφούν τις τοπικές εκκρίσεις ενώ ταυτόχρονα βοηθούν στην επούλωση των σημαδιών της ακμής.

https://www.instagram.com/p/CCY4H9XnWPD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχουν κυκλικό σχήμα και φοριούνται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σκοπός της εταιρίας είναι να μετατρέψει αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία σε κάτι θετικό, να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των ατόμων με ακμή και να τους κάνει να δουν με αισιοδοξία το πρόβλημα. Η Starface έχει επίσης δημιουργήσει το Space Wash, ένα απαλό καθαριστικό που αφαιρεί τη λιπαρότητα και τα υπολείμματα του μακιγιάζ χωρίς να αφήνει ξηρό το δέρμα. Αρκετοί teens σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη δοκιμάσει τα συγκεκριμένα προϊόντα αφήνοντας πολύ θετικά σχόλια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved