Βρήκαμε 3 τέλειες DIY μάσκες προσώπου με καρπούζι

Για να έχεις καθαρό και λαμπερό δέρμα όλο το καλοκαίρι.

Έχουμε αρκετές φορές τονίσει πως τα φυσικά προϊόντα είναι συχνά η καλύτερη επιλογή για το δέρμα μας ενώ μπορούν να μας απαλλάξουν από πολλά ζητήματα ομορφιάς. Τα φρούτα θα κάνουν πάντα το δέρμα σου να λάμπει. Όχι μόνο εάν τα συμπεριλαμβάνεις καθημερινά στη διατροφή σου αλλά και όταν τα εφαρμόζεις απευθείας στην επιδερμίδα σου.

Σήμερα θα μιλήσουμε για το πιο αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο, το καρπούζι. Αυτό το γλυκό, νόστιμο φρούτο περιέχει αρκετές βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που θα σου δώσουν καθαρό και φωτεινότερο δέρμα σε χρόνο μηδέν. Εμείς βρήκαμε τις συνταγές για τις 3 καλύτερες DIY μάσκες προσώπου με καρπούζι που αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι για να διώξεις τα ενοχλητικά σπυράκια και τη λιπαρότητα.

1) Καρπούζι και μέλι

Το καρπούζι έχει πολλά θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην καταπολέμηση των ηλιακών εγκαυμάτων. Το μέλι βοηθά στη θεραπεία της ακμής, στη μείωση των ουλών και των σκοτεινών κηλίδων. Όταν αυτά τα δύο συστατικά ενωθούν, έχεις μια μάσκα που μπορεί να σου δώσει ένα υγιές, εύπλαστο και λαμπερό δέρμα. Ανακάτεψε 2 κουταλιές της σούπας χυμό καρπούζι με 2 κουταλιές της σούπας μέλι. Άφησε τη μάσκα στο πρόσωπό σου για 20 λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε καλά.

https://www.instagram.com/p/CCoKkIWBV-I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2) Καρπούζι και αγγούρι

Τόσο το καρπούζι όσο και το αγγούρι είναι εξαιρετικά ευεργετικά για το δέρμα. Προετοίμασε αυτή τη μάσκα προσώπου αναμειγνύοντας μια κουταλιά της σούπας πολτό αγγουριού με λίγο χυμό καρπούζι. Εφάρμοσε το μείγμα ομοιόμορφα στο πρόσωπό σου και ξέπλυνε μετά από 15-20 λεπτά.

3) Καρπούζι και γάλα

Το γάλα είναι ένα φυσικό καθαριστικό που όχι μόνο απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος αλλά έχει επίσης ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πολτοποιήσεις μερικά κομμάτια καρπούζι και να προσθέσεις 2 κουταλιές της σούπας γάλα. Στη συνέχεια, ρίξε ένα δισκίο βιταμίνης Ε στο μείγμα και ανακάτεψε καλά. Άπλωσέ το στο πρόσωπό σου ομοιόμορφα και άφησέ το για 15 λεπτά πριν ξεπλύνεις με άφθονο νερό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved