Back to school? Ετοίμασε τη ντουλάπα σου σε χρόνο dt με αυτά τα 3 tips

Θα σου φανούν πολύ χρήσιμα

Θα σου φανούν πολύ χρήσιμα

Ο Αύγουστος έφυγε, ο Σεπτέμβρης ήρθε και μπορεί να μοιάζουν όλα καλοκαίρι, που λέει και το τραγούδι, όμως η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στο σχολείο ξεκινάει. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα το ξέρουμε, βλέπεις πριν από κάποια χρόνια ήμασταν κι εμείς στη δική σου θέση και σε καταλαβαίνουμε. Βέβαια τότε ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα, όμως όπως κι εσύ, έτσι κι εμείς είχαμε την ίδια λαχτάρα για τη πρώτη μέρα του σχολείου.

Ίσως για διαφορετικούς λόγους –τότε δεν υπήρχαν τα social media και πετούσαμε από χαρά που θα βλέπαμε ξανά τις κολλητές μας- όμως αυτό το καρδιοχτύπι το νιώθαμε κι εμείς. Πάντα είναι ωραία τον πρώτο καιρό στο σχολείο, μέχρι να συνηθίσεις δηλαδή και να αποκτήσεις την ρουτίνα των μαθημάτων, υπάρχουν όμως και προβλήματα που εμφανίζονται σιγά-σιγά, όπως το «τι φοράμε πάλι σήμερα» που γίνεται εφιάλτης.

Και όχι γιατί δεν έχεις τι να βάλεις, αλλά γιατί δεν τα βρίσκεις μέσα στο χάος που λέγεται ντουλάπα. Γι’ αυτό κι εμείς σου έχουμε 3 πολύ χρήσιμα tips για που θα σε βοηθήσουν.

-Χώρισε τα ρούχα σου σε ρούχα σχολείου και ρούχα σαββατοκύριακου

Απλό και έξυπνο. Διαφορετικοί άνθρωποι οργανώνουν τα ρούχα τους με διαφορετικούς τρόπους, συνήθως βάση χρώματος, μεγέθους ή στυλ; Έχεις όμως ποτέ σκεφτεί να τα χωρίσεις σε περιστάσεις; Δηλαδή αυτά για το σχολείο και αυτά για το σαββατοκύριακο. Πιστεύουμε πως θα βοηθήσει πολύ, δεν συμφωνείς;

-Οργάνωσε τα παπούτσια ανάλογα με το πόσο συχνά τα φοράς

Αυτό μάλλον δεν χρειάζεται να σου το αναλύσουμε περισσότερο. Αν έχεις τα παπούτσια σου στον πάτο της ντουλάπας, κράτησε σε εμφανές σημείο 3 ζευγάρια που φοράς πιο συχνά και τα υπόλοιπα τοποθέτησε τα πιο πίσω σε ζευγάρια για να μην μπερδεύεσαι.

-Χρησιμοποίησε κουτιά για να ταξινομήσεις εσώρουχα/κάλτσες και σουτιέν

Χώρισε τα σουτιέν, τις κάλτσες και τα εσώρουχά σου σε τρία ή περισσότερα κουτιά και βάλε αυτά τα κουτιά μέσα στα συρτάρια σου.

Έτσι όλα θα γίνουν πιο απλά και εύκολα και δεν θα καθυστερείς το πρωί για το σχολείο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved