3 νέοι τρόποι για να χρησιμοποιήσεις το concealer

Το αγαπημένο μας προϊόν έχει αρκετές χρήσεις.

Ως κορίτσια, έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στο μακιγιάζ. Θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα καλλυντικά μπορούμε, για να αλλάζουμε την εικόνα μας και να κάνουμε διαφορετικές, cool εμφανίσεις.

Το concealer είναι το πιο ευπροσάρμοστο προϊόν ομορφιάς που μπορεί να κατέχει μια κοπέλα. Αρχικά είναι αυτό που θα κρύψει τυχόν μαύρους κύκλους και σπυράκια ενώ φωτίζει το πρόσωπό σου. Με λίγα λόγια ένα καλό και ποιοτικό concealer τα κάνει όλα.

Δυστυχώς οι περισσότερες δεν ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν σωστά αυτό το προϊόν ή καταλήγουν να μην το χρησιμοποιούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να ανησυχείς γιατί εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Ακολουθούν 3 (νέοι!) τρόποι για να χρησιμοποιήσεις το υπέροχο αυτό προϊόν.

1) Για να καλύψεις σημάδια ακμής ή άλλα δερματικά προβλήματα

Δεδομένου ότι το concealer είναι πιο καλυπτικό και συμπαγές από το makeup, μπορεί να λειτουργήσει άψογα για να κρύψει την ακμή και τυχόν ατέλειες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εφαρμόσεις τοπικά λίγο concealer στο σημείο που θέλεις να κρύψεις και να το απλώσεις χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σου ή ένα υγρό σφουγγάρι μακιγιάζ.

2) Σαν βάση μακιγιάζ

Τις ημέρες που δεν θέλεις να φορτώσεις με πολύ μακιγιάζ το πρόσωπό σου, το concealer είναι η λύση. Εφάρμοσέ το απαλά σε ολόκληρο το πρόσωπό σου ή μόνο σε μερικά σημεία. Αυτομάτως έχεις μια εξαιρετικά ελαφριά, αλλά άψογη βάση.

3) Σαν highlighter

Ένα concealer που είναι μία ή δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό από το κανονικό σου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φωτίσει το πρόσωπο. Απλά εφάρμοσε στα σημεία όπου θα έβαζες κανονικά το highlighter (τα υψηλά σημεία του προσώπου και κάτω από τα φρύδια) για άμεσα φωτεινό και λαμπερό δέρμα.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved