Να τι να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού ανάλογα με την περίσταση!

Περίπατος, μουσείο, θέατρο ή φαγητό; Να τι να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού!

Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι γυναίκα πάνω σε αυτόν το πλανήτη και να μην έχεις πει την αγαπημένη ατάκα δεν έχω τίποτα να φορέσω».

Ακόμα και αν «πνίγεται» το δωμάτιο σου από αμέτρητα ρούχα, εσύ είσαι σίγουρη ότι τίποτα δεν είναι κατάλληλο για το ραντεβού. Κι όμως, άνοιξε την ντουλάπα και θα σου προτείνουμε ωραία σύνολα για κάθε ραντεβού.

Περίπατος
Γι αυτό το είδος ραντεβού φρόντισε το outfit που θα επιλέξεις να είναι κάτι άνετο. Tο αγαπημένο σου t-shirt , ένα άνετο τζιν και τα αθλητικά σου είναι η τέλεια επιλογή.

Για φαγητό
Η επιλογή του να πας με κάποιον για φαγητό στο πρώτο σας ραντεβού δεν ξέρω αν είναι και πολύ καλή ιδέα. Το μόνο σίγουρο είναι πως για να σε καλέσει για φαγητό, σημαίνει ότι νιώθει αρκετά άνετα με την παρουσία σου. Σε αυτήν την περίπτωση επίλεξε κάτι που να ταιριάζει σε αυτή την έξοδο, όπως ένα όμορφο φόρεμα με διακριτικά αξεσουάρ και άνετα παπούτσια.

Θέατρο / Cinema
Και αυτό το είδος πρώτου ραντεβού για εμένα δεν είναι καλή ιδέα. Έχε υπόψη ότι από την αρχή της ταινίας μέχρι το τέλος, δεν θα υπάρχει καμία επικοινωνία για να γνωριστείτε καλύτερα και να καταλάβεις εάν θέλεις δεύτερο ραντεβού μαζί του. Όπως και να έχει, εάν επιλέξετε το θέατρο ή το Cinema σαν πρώτο ραντεβού, φρόντισε να φορέσεις κάτι όμορφο, άνετο και στιλάτο χωρίς να γίνεις υπερβολική. Για ψάξε και βρες το αγαπημένο σου πλεκτό. Μπορείς να το φορέσεις με ψηλές κάλτσες και μία ζώνη στην μέση αν είναι μπλουζοφόρεμα ή αλλιώς, συνδυαστικά με το αγαπημένο σου boyfriend τζιν .

Bowling
Εδώ και αν θέλεις κάτι άνετο! Ό,τι μου πεις οτι σε κάνει να νιώθεις άνετα και θέλεις να το βάλεις, εγώ θα σου πω ναι! Απλά απόφυγε τα στενά φορέματα και τις στενές φούστες. Μην πας στυλιζαρισμένη λες και πας σε πάρτι αλλά μην είσαι και απεριποίητη. Μην σκεφτείς τα παπούτσια, γιατί θα πρέπει να βγάλεις τα δικά σου και να φορέσεις ειδικά παπούτσια για το παιχνίδι.

Μουσείο
Μία μπλούζα ζιβάγκο, ένα μαύρο παντελόνι και ένας μπερές στο κεφάλι (που είναι και στην μόδα!) είναι μια πολύ καλή ιδέα, για ένα ραντεβού όπως αυτό! Μην ξεχνάς τα άνετα παπούτσια! Προτίμησε χαμηλά μποτάκια που είναι και κομψά!

Το να μην κάνεις υπερβολές, είναι κάτι που το αγόρι θα εκτιμήσει. Ότι και να επιλέξεις να φορέσεις στο τέλος, φρόντισε να είναι κάτι που σε ευχαριστεί! Γιατί αν δεν νιώθεις άνετα εσύ η ίδια μέσα στα ρούχα που φοράς, τότε σίγουρα η διάθεσή σου δεν θα είναι το ίδιο καλή για να απολαύσεις το ραντεβού σου.

Καλή διασκέδαση!

Διαβάστε ακόμα: 9 λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματά σου το αγόρι που σου αρέσει

Πράγματα που κάνεις όταν είσαι ερωτευμένη και δεν το ξέρεις

Πώς να ξεπεράσεις το αγόρι που σε στεναχώρησε

Όλα τα πιθανά μέρη για να γνωρίσεις το άλλο σου μισό!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved