Γιορτή της μητέρας: Τα πιο ωραία σχέδια νυχιών για σένα και την μαμά σου

Βρήκαμε τα ωραιότερα manicure που μπορείς να κάνεις παρέα με τη μαμά σου.

Κάθε χρόνο η δεύτερη Κυριακή του Μάη είναι αφιερωμένη σε εκείνες που μας έφεραν στη ζωή και στέκονται δίπλα μας παντοτινά: οι μαμάδες. Φέτος λοιπόν την Κυριακή 10 Μαΐου μη ξεχάσεις να δώσεις ένα λουλούδι, μια αγκαλιά και ένα γλυκό χαμόγελο στη γυναίκα που βρίσκεται πάντα εκεί για σένα από τα πρώτα σου κιόλας βήματα.

Καλό θα ήταν αν διαθέτεις το budget να της κάνεις ένα μικρό δωράκι (η χειρονομία άλλωστε μετράει περισσότερο από το δώρο) αλλά μπορείς άνετα να της αφιερώσεις την ημέρα ώστε να κάνετε δραστηριότητες που μόνο μια μαμά και κόρη μπορούν να απολαύσουν.

Μια πολύ καλή ιδέα λοιπόν είναι να κάνετε μαζί ένα μανικιούρ αφού σίγουρα τα άκρα σας θα χρειάζονται λίγη φροντίδα μετά το δίμηνο της καραντίνας. Μπορείς να τηλεφωνήσεις και να κλείσεις ραντεβού για σένα και τη μαμά σου στο σαλόνι ομορφιάς της περιοχής σας όπου θα λάβετε την περιποίηση των ειδικών στα νύχια σας. Η μανούλα θα χαρεί με το παραπάνω αυτό το δώρο και σίγουρα είναι μια ευχάριστη εμπειρία και για τις δυό σας.

Είμαστε ήδη μια ανάσα πριν το καλοκαίρι οπότε τα παστέλ και τα φωτεινά χρώματα είναι η καλύτερη λύση για το μανικιούρ σας. Το nail art γενικά είναι σε ανεβασμένο επίπεδο οπότε μη διστάσεις να ζητήσεις από την τεχνήτρια αυτό που αρέσει περισσότερο στη μητέρα σου και σε εσένα για τα χέρια σας. Αν τα γούστα σας διαφέρουν πολύ, μπορείς φυσικά να κάνεις ένα άλλο σχέδιο και χρώμα από αυτό της μαμάς σου. Υπάρχουν πολλές όμορφες και ιδιαίτερες επιλογές για να καταλήξεις σε αυτή που είναι πιο κοντά στο προσωπικό σας στιλ.

Στην gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα σχέδια νυχιών για να πάρεις ιδέες και να αντιγράψεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved