Τώρα μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις το crop top της Kylie Jenner

Το καλύτερο είναι πως κοστίζει μόλις 26 δολάρια.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας και του κατ’ οίκον περιορισμού, η Kylie Jenner απέδειξε ότι είναι κι αυτή μία από εμάς. Όσο καιρό βρισκόταν κλεισμένη στο σπίτι, ήταν ιδιαίτερη ενεργή στα social media και μας έδειχνε σχεδόν καθημερινά πώς περνά τις μέρες της τηρώντας τη κοινωνική αποστασιοποίηση.

΄Κάπως έτσι ήρθαν στο φως εικόνες και βίντεο της 23χρονης ιδιοκτήτριας των Kylie Cosmetics, χωρίς τα extension μαλλιά της, άβαφη ή με πολύ ελάχιστο μακιγιάζ. Φρόντισε η ίδια γι' αυτό μέσα από τα Instagram stories που πόσταρε στο προσωπικό λογαριασμό της. Έπειτα την είδαμε βαμμένη και φτιαγμένη να ποζάρει σε καναπέ και πισίνα με τα likes να πέφτουν σαν βροχή.


https://www.instagram.com/p/B_ahb5KnGEz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/B_aXwvxHCUu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε πρόσφατα post που έκανε η νεαρή δισεκατομμυριούχος στο Instagram, ήταν ιδιαίτερα όμορφη και σέξι φορώντας μόνο το αγαπημένο της τζιν και ένα λευκό crop top. Η Kylie μας έδειξε ότι η απλότητα είναι το κλειδί για να κάνεις τις ωραιότερες εμφανίσεις σου. Το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι της είναι Alexander Wang άρα λίγο ακριβό, μπορείς όμως να αποκτήσεις το λευκό της crop top με μόλις 26 δολάρια.

croptop

Sweet T Crop Top- NAKED WARDROBE

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kylie Jenner επιλέγει αυτό το προσιτό brand για τις εμφανίσεις της και αποδεικνύει πως μπορείς να είσαι στιλάτη ακόμη και με λίγα χρήματα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved