Η Rihanna μας κάνει το καλύτερο μάθημα μακιγιάζ on camera (video)

Αυτό το makeup tutorial αξίζει να το δεις.

Η δίμηνη αναγκαστική παραμονή στο σπίτι, μας ανάγκασε να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα πινέλα του μακιγιάζ καθώς και τα αγαπημένα μας καλλυντικά. Τί να το κάνεις άλλωστε το βάψιμο όταν η μόνη έξοδος που πραγματοποιείς είναι για τρέξιμο ή για να πας στο σούπερ μάρκετ;

Κάπου εδώ έρχεται η αγαπημένη μας Rihanna για να ανοίξει το δρόμο της επιστροφής στη κανονικότητα και να μας υπενθυμίσει ότι οι μέρες που θα χρησιμοποιούμε και πάλι όμορφα κραγιόν και σκιές, δεν αργούν.


https://www.instagram.com/p/B_dH6T-nXZh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διάσημη τραγουδίστρια και ιδιοκτήτρια του επιτυχημένου brand καλλυντικών Fenty Beauty, ανέβασε πριν λίγες μέρες στο Youtube ένα βίντεο για να μας δείξει όλα τα νέα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Εκεί βλέπουμε την 32χρονη star να δοκιμάζει όλα τα νέα bronzer, ρουζ και highlighter και να δημιουργεί ένα αξιοζήλευτο, καλοκαιρινό μακιγιάζ με λάμψεις.

Πρόκειται για το αγαπημένο της makeup look τελευταία, όπως η ίδια αποκάλυψε και τόνισε ότι όλα τα προϊόντα που λανσάρει έχουν στόχο το αποτέλεσμα να δείχνει πάντα όμορφο και φυσικό μετά τη χρήση. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε με σιγουριά, είναι πως η τραγουδίστρια ακόμα και με ελάχιστο μακιγιάζ παραμένει μια κούκλα. Δεν μένει παρά να περιμένουμε την άφιξη της νέας συλλογής Fenty Beauty για να δοκιμάσουμε κι εμείς αυτά τα φανταστικά καλλυντικά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved