Μάθαμε το κόλπο ομορφιάς της Demi Lovato και της Lili Reinhart και στην καραντίνα

Eίναι πολύ πιο απλό απ'όσο φαντάζεσαι!

Θέλεις κι εσύ να μάθεις το απόλυτο tip ομορφιάς της Demi Lovato και της Lili Reinhant, χάρη στο οποίο διατηρούν το δέρμα τους φρέσκο και λαμπερό; Αν ναι, διάβασε προσεκτικά το μεγάλο μυστικό που μοιράστηκε η αισθητικός των celebrities, Renée Rouleau!

Η "ειδικός του δέρματος" αποκάλυψε ότι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές οποιουδήποτε προϊόντος περιποίησης δεν είναι το ΠΩΣ αλλά το ΠΌΤΕ θα το εφαρμόσεις. Δηλαδή αυτό που μετράει περισσότερο είναι ο χρόνος και όχι τα προϊόντα που χρησιμοποιείς.


https://www.instagram.com/p/BwPZM8pJ1aI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφού λοιπόν πλύνεις καλά το πρόσωπο σου με άφθονο χλιαρό νερό και ύστερα το στεγνώσεις καλά με μία πετσέτα, το δέρμα σου θα είναι πιο ευάλωτο στην αφυδάτωση μέσω μια διαδικασίας που ονομάζεται "όσμωση". Υπάρχει δηλαδή ένα παραθυράκι 60 δευτερολέπτων πριν την εξάτμιση όλης της υγρασίας του δέρματός σου.


https://www.instagram.com/p/B2O-N1ipKSB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με πιο απλά λόγια, όταν θα βγεις από το ντους ή τελειώσεις με το πλύσιμο του προσώπου σου, έχεις μόλις 60 δευτερόλεπτα για την αποτελεσματική ενυδάτωση του δέρματός σου. Το παν είναι να ξεκινήσεις αμέσως την περιποίηση του προσώπου σου με ένα τόνερ χωρίς οινόπνευμα και στην συνέχεια με μια ενυδατική κρέμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα σου να πάψει να είναι ξηρό και σφιχτό. Αυτό το τρικ των 60 δευτερολέπτων είναι το μυστικό λοιπόν για την τέλεια και λαμπερή επιδερμίδα.

© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved