Τα πιο ωραία πασχαλινά σχέδια για τα νύχια σου!

10+1 σχέδια που αξίζει να είναι το επόμενό σου μανικιούρ

Ήρθε η ώρα να διώξεις μακριά τις χειμερινές αποχρώσεις από τα νύχια σου. Το μαύρο και το γκρι μπορεί να είναι ωραίες και safe επιλογές, αλλά η εποχή της άνοιξης και οι διακοπές του Πάσχα επιβάλλουν πιο φωτεινά, χαρούμενα και διασκεδαστικά χρώματα και σχέδια νυχιών.

Το φετινό Πάσχα μπορεί να μας βρήκε σε καραντίνα αφού εξακολουθούμε να #ΜένουμεΣπίτι ,όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μιζεριάσουμε. Θα φάμε ωραιότατα στο σπίτι με την οικογένεια μας, θα φορέσουμε τα γιορτινά μας και γιατί όχι, θα φτιάξουμε μόνες πλέον τα νύχια μας.

Υπάρχουν άπειρες επιλογές για ωραία μανικιούρ με πασχαλινή διάθεση. Μπορείς να παραγγείλεις online τα αγαπημένα σου βερνίκια νυχιών και ότι άλλο χρειάζεσαι για την περιποίηση των άκρων σου και να τα βρεις σε λίγες μέρες στην πόρτα σου.

Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για λουλουδένια σχέδια, χαριτωμένα αυτοκόλλητα νυχιών, παστέλ και φωτεινά χρώματα. Όλες τα αγαπάμε έτσι δεν είναι; Εμείς πάντως για να σε βγάλουμε από τον κόπο της αναζήτησης του τέλειου σχεδίου νυχιών για το Πάσχα, βρήκαμε τα 11 ωραιότερα μανικιούρ για να εμπνευστείς και να αντιγράψεις. Άντε και Καλό Πάσχα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved