Οι καλύτερες ασκήσεις γυμναστικής για το σπίτι (video)

Με αυτές τις ασκήσεις θα παραμείνεις fit ακόμη και εν μέσω καραντίνας.

Μπορεί να εξακολουθούμε να #ΜένουμεΣπίτι όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να λιώνουμε όλη την ημέρα στο καναπέ βλέποντας Netflix (εδώ ταυτιζόμαστε λίγο) και αδειάζοντας όλα τα ράφια της κουζίνας. Ακούγεται ο ορισμός του flex αλλά πίστεψέ με, στο άμεσο μέλλον μόνο κακό θα σου κάνει.

Με τις άστατες ώρες διαβάσματος και τον μόνιμο πλέον εγκλεισμό στο σπίτι, μπορεί να σου φαίνεται αδύνατο να πετύχεις ένα νέο fitness στόχο. Η φυσική σου κατάσταση όμως μπορεί εύκολα να πάρει την κάτω βόλτα σε κάτι δύσκολες στιγμές όπως αυτές. Το γεγονός ότι οι περισσότερες από εμάς δεν πειθαρχούν ενώ εργάζονται ή σπουδάζουν από το σπίτι είναι επίσης ένας αρνητικός παράγοντας.

Είναι πολύ σημαντικό να ορίσεις καθημερινά κάποιες ώρες που θα ασκείσαι και να μην το αφήνεις για αργότερα. Πίστεψέ με δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και με μόλις 30 λεπτά από το χρόνο σου μπορείς να δεις άμεσα αποτελέσματα στο σώμα αλλά και την ψυχολογία σου. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις τα γυμναστήρια θα αργήσουν να ανοίξουν οπότε καλό θα ήταν να αφήσεις στην άκρη τις δικαιολογίες και να βρεις λίγο χώρο στο σπίτι για την εκγύμνασή σου.

Φτιάξε ένα μίνι πρόγραμμα διαφόρων ασκήσεων και προσπάθησε να το κάνεις όσο πιο συχνά μπορείς. Ξεκίνα με κάποιες εύκολες και ανέβαζε το επίπεδο δυσκολίας όταν βλέπεις πως το σώμα σου ανταποκρίνεται θετικά. Αν η γυμναστική δεν είναι και τόσο φίλη σου και δεν έχεις ιδέα τι ασκήσεις μπορείς να κάνεις στο σπίτι, σου έχουμε τη λύση.

Βρήκαμε τα video που θα γίνουν ο οδηγός σου στη προσπάθεια για #bikinibody φέτος.







© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved