Αυτό είναι το επόμενο χτένισμα που πρέπει να δοκιμάσεις

Το πιο γρήγορο και εντυπωσιακό χτένισμα που θα κάνεις εύκολα στο σπίτι.

Τις μέρες αυτές, φαντάζομαι πως έχεις βρει παρηγοριά στο look πιτζάμα- παντόφλες και το συμπληρώνεις με μαλλί πιασμένο όπως να ναι. Συμπάσχουμε και είμαστε πάντα εδώ για να σου δίνουμε λύσεις και ιδέες που θα κάνουν την καθημερινότητά σου λιγάκι πιο απλή και όμορφη.

Οποιοδήποτε κορίτσι και αν ρωτήσεις τι σκέφτεται για μια αλογοουρά, το πιο πιθανό είναι να ακούσεις την ίδια απάντηση: "τα σπάνε"! Οι αλογοουρές είναι αγαπημένες. Τελεία και παύλα! Πηγαίνεις στο γυμναστήριο; Τραβάς απλά όλα τα μαλλιά σου σε μια αλογοουρά. Ντύνεσαι για ραντεβού; Δοκιμάζεις μια ωραία sleek αλογοουρά. Κάνεις τις δουλειές του σπιτιού; Είναι το ιδανικό χτένισμα που θα κρατήσει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σου.

Το να έχεις μια συνηθισμένη αλογοουρά κάθε φορά είναι προφανώς βαρετό. Χάρη στις celebrities, τα μοντέλα και τις αγαπημένες μας influencers ομορφιάς, παίρνουμε συνεχώς ιδέες για χτενίσματα που αξίζει να δοκιμάσουμε. Η αλογοουρά υπάρχει σε διάφορες εντυπωσιακές παραλλαγές. Μια από αυτές που βλέπουμε συχνά πλέον και μας αρέσει πολύ είναι η μερικώς πλεγμένη αλογοουρά ή αλλιώς side braided.

Δες προσεκτικά το video για να πετύχεις κι εσύ αυτό το όμορφο χτένισμα ακόμη και από τον καναπέ σου. Επιπλέον στην gallery θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες side braided αλογοουρές για να εμπνευστείς και να αντιγράψεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved