Lipstick nails: η νέα τάση νυχιών είναι εμπνευσμένη από το κραγιόν σου

Τα lipstick nails είναι το νέο trend στα νύχια που ομολογούμε πως μας έβαλε σε σκέψεις.

Σε άλλα νέα, οι #ΜένουμεΣπίτι μέρες συνεχίζονται και εμείς απολαμβάνουμε καθημερινά μια ρουτίνα ομορφιάς γεμάτη με μάσκες προσώπου, μαλλιών, κρέμες και αρκετό ύπνο ( θρέφει και το δέρμα).

Όπως ξέρεις κι εσύ πολύ καλά ,οι τάσεις των νυχιών αναβαθμίζονται και αλλάζουν σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα. Μόλις ανακαλύψαμε ένα ολοκαίνουργιο σχήμα νυχιών που είναι εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχεις συνηθίσει να βλέπεις μέχρι σήμερα. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να ξεχάσεις το αμυγδαλωτό σχήμα, το στιλέτο, το τετράγωνο και το οβάλ, αφού το Lipstick μανικιούρ ήρθε όπως φαίνεται για να μείνει.

Ας δούμε όμως τι ακριβώς είναι τα lipstick nails. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα συνδυασμό από ορθογώνια και στιλέτο νύχια με μια μυτερή, λοξή άκρη ακριβώς όπως έχει ένα ολοκαίνουργιο κραγιόν. Το trend έχουν ήδη δοκιμάσει πολλές γνωστές nail artists στο Instagram χαρίζοντάς μας αξιοζήλευτα μανικιούρ.

red

Υπάρχουν αρκετές, ενδιαφέρουσες παραλλαγές του lipstick μανικιούρ όπως διάφανα lipstick nails, μονόχρωμα, καρό, πολύχρωμα, αλλά και με διάφορα σχέδια. Εσύ θα επιλέξεις ποιό είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη προσωπικότητα και το στιλ σου.

Στην gallery που ακολουθεί βρήκαμε μερικά από τα ωραιότερα lipstick nails για να επνευστείς και να αντιγράψεις στο επόμενο μανικιούρ σου.

BONUS: το απόλυτο βίντεο που θα σου δείξει πώς θα κάνεις μόνη σου το trend στο σπίτι.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved