Chevron tip nails: 5 τέλειες προτάσεις νυχιών για να δοκιμάσεις στο σπίτι

Σου βρήκαμε 5 τέλειες προτάσεις νυχιών για τις μέρες που είσαι κλεισμένη στο σπίτι.

Οι μέρες περνούν κι εμείς βρισκόμαστε κλεισμένες στο σπίτι, αφού δυστυχώς δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η περίοδος του #ΜένουμεΣπίτι μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με την ομορφιά, αφού ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύς και στην τελική ας είμαστε και λίγο περιποιημένες βρε φιλενάδα.

Όπως ήδη θα ξέρεις, το nailart έχει πάει σε άλλο επίπεδο και δεν υπάρχει έλλειψη σχεδίων και ιδεών για τα πιο cool μανικιούρ. Αυτή τη σεζόν βλέπουμε πολύ συχνά πουά νύχια, το κλασικό γαλλικό, νύχια με λουλούδια και πολλά άλλα καταπληκτικά σχέδια νυχιών που αξίζει να αντιγράψουμε. Αν ανήκεις στα κορίτσια που δεν μπορούν χωρίς φτιαγμένο νυχάκι, πρέπει να τα δοκιμάσεις σχεδόν όλα. Υπάρχει όμως ένα νέο εκπληκτικό σχέδιο νυχιών που είμαστε σίγουρες ότι δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα : τα chevron tip.

Το Chevron tip νύχι είναι ένα μοτίβο σχήματος V, ζιγκ-ζαγκ που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στις λάτρεις του μανικιούρ αλλά και στο Instagram. Έτσι, αν θέλεις κι εσύ να δοκιμάσεις το τελευταίο trend εδώ είναι 5 τέλειες ιδέες για να επνευστείς και να αντιγράψεις.

1) Chevron tip νύχια με χρώμα

red

2) Chevron tip νύχια σαν γαλλικό μανικιούρ

nails1

3) Chevron tip νύχια με γκλίτερ

glitter1

4) Chevron tip νύχια με ταρταρούγα

turtoise

5) Chevron tip νύχια σε διάφορα χρώματα

mixnmatch

Εμείς βρήκαμε ένα βίντεο που θα σε βοηθήσει να το πετύχεις και στην gallery που ακολουθεί σου έχουμε μερικά ακόμη εντυπωσιακά chevron tip νύχια που αξίζει να δεις.



Πηγή φωτογραφιών:instagram.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved