Τα makeup hacks του Τik tok που όντως λειτουργούν

Το tik tok μας δίνει νέα makeup hacks που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ.

Αν διαβάζεις αυτές εδώ τις γραμμές, το πιο πιθανό είναι να είσαι χουχουλιασμένη στον καναπέ, φορώντας τις αγαπημένες σου ροζ πυτζάμες, τις παντόφλες σε σχήμα αρκουδάκι και με τα μαλλιά σου πιασμένα σε χαλαρό κότσο. Με λίγα λόγια οι μέρες αυτές του #μένουμεσπίτι μας βρίσκουν ατημέλητες και χαλαρές (ας τα λέμε).

Είναι η τέλεια ευκαιρία να ηρεμήσεις και να δοκιμάσεις πράγματα που ήθελες αλλά δεν έβρισκες το χρόνο για να τα κάνεις. Επίσης μπορείς άνετα να λιώσεις στο κινητό ή το tablet με την νέα μανία που ονομάζεται Tik tok και έχει κάνει κυριολεκτικά χαμό σε όλο τον πλανήτη. Πολλοί αγαπημένοι celebrities όπως η Jennifer Lopez και η Britney Spears έχουν ανεβάσει τα δικά τους βίντεο τα οποία γίνονται viral μέσα σε λίγες ώρες.

Το tik tok όμως ήρθε για να μας διδάξει ίσως τα ωραιότερα κόλπα μακιγιάζ που αγνοούσαμε μέχρι σήμερα. Ναί, σωστά διάβασες, διάσημες makeup artists και influencers μοιράστηκαν κάποια πρωτότυπα θα λέγαμε makeup hacks και μας έβαλαν σε σκέψη για το κατα πόσο αυτά λειτουργούν στην πραγματικότητα.

Αναρωτιέσαι πως θα κάνεις τις πιο ωραίες και ρεαλιστικές φακίδες; Θέλεις να μάθεις με ποια σειρά πρέπει να χρησιμοποιείς τα καλλυντικά σου ή πως θα κάνεις το πιο cool contouring; Η γνωστή και πολυαγαπημένη Youtuber Βενετία Καμάρα φρόντισε για εμάς και μας έχει όλες τις απαντήσεις στο σούπερ βίντεο που ακολουθεί...



Αν κι εσύ αποφασίσεις να τα δοκιμάσεις μην διστάσεις να μας στείλεις τα μηνύματά σου με εντυπώσεις ή ακόμη και φωτογραφίες σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved