Έχεις πράσινα μάτια; Αυτά τα make up tips θα σου χαρίσουν ακαταμάχητο βλέμμα

Για να εντυπωσιάζεις σε κάθε πέρασμά σου!

Η Rihanna, η Emma Stone, η Julianne Moore και η Kristen Stewart είναι μόνο μερικά παραδείγματα γυναικών με εντυπωσιακά, πράσινα μάτια. Ο Θεός τις έπλασε χαρίζοντάς τους αυτό το υπέροχο χρώμα στα μάτια τους, που πολλές γυναίκες ζηλεύουν και θα ήθελαν να έχουν.

Τα περισσότερα κορίτσια που έχουν πράσινα μάτια αναρωτιούνται πολύ συχνά πώς πρέπει να βάφονται και τι χρώματα μπορούν να χρησιμοποιούν στο μακιγιάζ τους. Πριν μιλήσουμε, όμως, αναλυτικά για εξειδικευμένα τρικς, είναι σημαντικό να πούμε ότι υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις στα πράσινα μάτια, από βαθύ πράσινο μέχρι καστανοπράσινο χρώμα. Αναγνωρίζοντας ποιο χρώμα έχουν ακριβώς τα δικά σου μάτια, θα μπορείς να ακολουθείς τη δική σου, σωστή beauty routine. Και όπως λέει η celebrity makeup artist, Morgane Martini, «για να έχεις τέλειο αποτέλεσμα είναι καλό να χρησιμοποιείς χρώματα που δημιουργούν αντιθέσεις».

Στην παρακάτω gallery θα μάθεις όλα τα μυστικά για το μακιγιάζ των πράσινων ματιών και την επόμενη φορά θα πετύχεις το ακαταμάχητο βλέμμα που ονειρευόσουν πάντα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved