Έχεις ευαίσθητο δέρμα; 5 make-up tips που κυριολεκτικά θα σε σώσουν

Και δε θα έχεις ποτέ ξανά ερεθισμένο δέρμα.

Σε όλα τα κορίτσια αρέσει το μακιγιάζ και η περιποίηση του προσώπου. Ξέρουμε ότι κι εσύ τρελαίνεσαι να μαθαίνεις τα νέα trends που κυκλοφορούν σε κραγιόν, make up και κάθε είδους καλλυντικό. Ωστόσο, λίγα είναι τα κορίτσια που δίνουν σημασία μικρές, αλλά θαυματουργές λεπτομέρειες στα καλλυντικά τους, ώστε να μην πάθουν κάποια μόλυνση ή αλλεργία.

Είναι αρκετά τα κορίτσια εκεί έξω που έχουν εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα και πολύ συχνά όταν δοκιμάζουν νέα καλλυντικά προϊόντα στο πρόσωπό τους εμφανίζουν ερεθισμούς και κοκκινίλες. Συνήθως, αυτοί οι ερεθισμοί είναι και επίπονοι.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα μιλήσουμε για το make up και τα πράγματα που πρέπει να προσέχεις πριν το εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου. Αν και είσαι αρκετά μικρή για να χρησιμοποιείς make up (δεν το έχεις απολύτως καμία ανάγκη), θα δεχτούμε ότι θες κι εσύ να βάλεις λίιιιγο make up στα πάρτι που θα είσαι καλεσμένη φέτος ή στις εξόδους του Σαββατοκύριακου για να είσαι λίγο περισσότερο περιποιημένη.

Αν, όμως, ανήκεις στα κορίτσια με πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες και πρέπει να προσέχεις ευλαβικά τα προϊόντα που χρησιμοποιείς, τότε πρέπει να μάθεις στην παρακάτω gallery μερικά tips για το make-up, που πραγματικά θα σε σώσουν από ερεθισμούς.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved