On Top: 3 είδη jackets που μπορείς να φορέσεις τώρα στη θέση του denim μπουφάν σου

Ο χειμώνας ήρθε ξαφνικά κορίτσια και δεν μπορεί να μας βρει τα jeans.

To ξέρουμε πως το jean μπουφάν είναι ένα είδος στολής για εσένα αλλά η θερμοκρασία έπεσε αισθητά το τελευταίο διάστημα και από το να φοράς από μέσα του δύο hoodies και ένα T-shirt μήπως να σκεφτείς το ενδεχόμενο να προσθέσεις και ένα – δύο νέα είδη μπουφάν στην ντουλάπα σου; Eμείς θα σου προτείνουμε παρακάτω τι παίζει δυνατά στην fashion σκηνή αυτή την εποχή, γιατί «η γνώση είναι δύναμη», και από τη στιγμή που εσύ θα γνωρίζεις τις τάσεις αποφασίζεις πώς θα τις αξιοποιήσεις. Την επόμενη φορά όμως που θα βρέχει μανιασμένα και θα φυσάει είναι ωραίο να έχεις ένα μακρύ, αδιάβροχο παρκά να καλυφθείς. Γνώμη μας πάντα!

Agnes B jck F18 004

Μεταλλιζέ

Για να μην ξεφεύγουμε από το κλασικό σχέδιο biker που σίγουρα αγαπάς, διάλεξε όχι ένα συνηθισμένο μαύρο αλλά ένα πιο εκκεντρικό χρυσό ή ασημένιο. Μην το κοιτάς δύσπιστα, ακόμα και με φούτερ μπορείς να το βάλεις.

Alexander Wang jck F18 008

Sporty μακρύ

Σαν αυτά που φοράνε οι ποδοσφαιριστές πριν την προπόνηση. Πώς θα αλλιώς θα υποστηρίξεις το athleisure style και τον χειμώνα. Το cropped top και το παντελόνι φόρμας από μόνα τους λυπάμαι αλλά δεν είναι αρκετά. Ακόμα και οι αδερφές Hadid φοράνε ένα πανωφόρι όταν πιάνουν τα κρύα. Εσύ γιατί να αποτελέσεις εξαίρεση;

Ashley Williams jck F18 004

Eμπριμέ

Γιατί να φορέσεις βαρετά μονόχρωμα όταν μπορείς να βάλεις διασκεδαστικά printed; Mε ήρωες της Marvel, της Disney ή με απλά floral ή γεωμετρικά μοτίβα. Σχέδιο να' ναι και ό,τι να' ναι κοινώς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved