Αγόρασες τo τέλειo jean αλλά δεν έχει καλή εφαρμογή; Δες πώς θα τo μικρύνεις

Jean  ονειρεμένο και στα μέτρα σου

Ψάχνεις να βρεις το τέλειο jean, εκείνο που συνδυάζει το κατάλληλο χρώμα, το ιδανικό σχέδιο, το μήκος που ψάχνεις και καταφέρνεις να το βρεις. Η χαρά είναι μεγάλη, το αρπάζεις κατευθείαν και κατευθύνεσαι προς το δοκιμαστήριο για να πάρεις το τελικό οκ από τον καθρέφτη. Αλλά όχι. Ενώ έχεις ερωτευτεί το κομμάτι που κρατάς σαν κομμάτι, δεν εφαρμόζει τέλεια στο σώμα σου κι εύχεσαι να ήταν λίγο πιο «πάνω στο σώμα σου». Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε νιώθουμε. Η πίκρα είναι μεγάλη, όμως περίμενε, γιατί η κατάσταση ακόμα μπορεί να σωθεί.

Υπάρχουν 3 «κόλπα» που μπορείς να δοκιμάσεις:

  • Βάλτο στο πλυντήριο και πλύνε το σε υψηλή θερμοκρασία, στους πιο ζεστούς βαθμούς στους οποίους μπορείς να το ρυθμίσεις.
  • Όσο περίεργο και να σου ακούγεται, αν θες να μικρύνεις το τζην σου, βράσε νερό σε μία μεγάλη κατσαρόλα και βάλτο μέσα. Άστο μέσα για περίπου 20-30 λεπτά και δες τα αποτελέσματα. Αν θες να μικρύνει μόνο η μέση, βάλε στην κατσαρόλα με το νερό μόνο τη μέση.
  • Κάνε ένα μπάνιο φορώντας το. Ναι, ακούγεται αστείο σαν κατάσταση, όμως το να κάτσεις στην μπανιέρα μέσα σε ζεστό νερό με το τζην σου, το βοηθάει να προσαρμοστεί στον σωματότυπό σου. Μετά, βγάλτο και στέγνωσέ το στον ήλιο.


Διάβασε επίσης: Φτιάξε τέλεια το συρτάρι με τα εσώρουχα με τα tips της Marie Kondo

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved