Λατρέψαμε το ολόσωμο σορτς της Taylor Swift και δεν φαντάζεσαι πόσο κοστίζει

Πανέμορφη στα βραβεία iHeartRadio Music   

Η Taylor Swift χωρίς καμία αμφιβολία είναι από τις πολύ καλοντυμένες τραγουδίστριες της διεθνούς σκηνής. Χθες (14/3/2019) στα βραβεία iHeartRadio Music για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε με την ενδυματολογική της επιλογή. Η τραγουδίστρια πριν φτάσει στα βραβεία ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία για να τους δείξει το look της. Μάλιστα στην φωτογραφία έβαλε φίλτρο με καρδούλες για να κάνει ακόμα πιο γλυκιά την συγκεκριμένη εμφάνιση.

Η Taylor λοιπόν επέλεξε να φορέσει ένα playsuit συνδυασμένο με απίστευτα πέδιλα με πεταλούδες στην φτέρνα. Αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι δεν επέλεξε έναν πολύ γνωστό και ακριβό οίκο αλλά ένα πιο μικρό brand με πολύ προσιτές τιμές. Η ολόσωμη φόρμα - σορτσάκι, Rosa Bloom κόστισε μόλις £185.

Το playsuit γεμάτο πολύχρωμες παγέτες είναι μια υπέροχη πρόταση για την άνοιξη σε αρκετά προσιτή τιμή. Πολύ καλή επιλογή όμως ήταν και τα παπούτσια, Sophia Webster τα οποία συμπλήρωναν υπέροχα όλο το look. Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια ότι είχαν την τριπλάσια τιμή από το ρούχο, 565£.

Τα μαλλιά της τα έπιασε μια απλή αλογοουρά και το μακιγιάζ ήταν αρκετά απαλό με έμφαση στα μάτια. Θα ήταν και υπερβολή αν έκανε κάτι πιο έντονο καθώς το ρούχο είχε πολύ λάμψη.

Δες ακόμα Η φωνή αυτής της 14χρονης διαγωνιζόμενης του «The Voice» θα σε κάνει να ανατριχιάσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved