Hair care! Αυτές οι μάσκες θα βοηθήσουν στην επανόρθωση των μαλλιών σου μετά τις διακοπές

Πες bye bye στα θαμπά και ταλαιπωρημένα μαλλιά!

Μετά από τις ατέλειωτες ώρες στην παραλία, κάτω από τον καυτό ήλιο και τις βουτιές στη θάλασσα μέχρι να δύση ο ήλιος, έχεις παρατηρήσει ότι τα μαλλιά σου δεν είναι ίδια με παλιά... Έχουν χάσει την λάμψη τους και κάθε φορά που τα πιάνεις νιώθεις την άγρια υφή τους. Μην ανησυχείς είναι απόλυτα λογικό! Το θαλασσινό νερό, το χλώριο της πισίνας, η υγρασία και η ακτινοβολία του ήλιου καταστρέφουν και αφυδατώνουν τα μαλλιά. Ειδικά, αν δεν είχες στο νεσεσέρ σου ένα leave-in conditioner, τότε τα μαλλιά σου χρειάζονται οπωσδήποτε φροντίδα και περιποίηση.

https://www.instagram.com/p/CvAxVFtojgd/

Πες αντίο στα θαμπά και ταλαιπωρημένα μαλλιά

Εκτός, από ένα fresh κούρεμα που μπορείς να κάνεις στο κομμωτήριο (με την επιστροφή σου) για να απαλλαγείς από τις κατεστραμμένες άκρες και την ψαλίδα, οι μάσκες μαλλιών είναι αυτές που θα επαναφέρουν την λάμψη των μαλλιών σου. Οι μάσκες μαλλιών, παρέχουν ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά. Αναπλάθουν τα μαλλιά σε όλο το μήκος, ενώ τους χαρίζουν την πιο λεία υφή. Επίσης, τα αρώματα που διαθέτουν, κάθε φορά που θα κουνάς τα μαλλιά θα διαχέεται από μέσα η πιο ευχάριστη ευωδία, χαρίζοντας έναν fresh και clean αέρα στο πέρασμά σου.

Άφησε να δράσουν σύμφωνα με το χρόνο που αναφέρεται στη συσκευασία την ώρα του ντους και στη συνέχεια ξέπλυνε καλά. Ακολούθησε τη διαδικασία αυτή τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα και τα θαμπά μαλλιά θα ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

ellizabethh_339795689_1359123064870537_5477261792423416568_n.jpg

@ellizabethh

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις καλύτερες μάσκες μαλλιών που εμείς εμπιστευόμαστε ξανά και ξανά. Να είσαι σίγουρη, ότι από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, τα μαλλιά σου θα είναι λεία και απαλά.

Shopping Time:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved