Οδηγός αγοράς: Όλα τα updated τοπάκια της άνοιξης που θα βάλεις με τζιν (και όχι μόνο)

Αν θες να ανανεώσεις το τζιν παντελόνι σου δεν έχεις παρά να βάλεις το κατάλληλο μπλουζάκι. Έχουμε βρει για σένα τα καλύτερα.

Το τζιν παντελόνι είναι σίγουρα το αγαπημένο σου παντελόνι. Και όσο ανοίγει ο καιρός, τόσο θα θέλεις πιο πολύ να το φορέσεις και να το αναβαθμίσεις, γιατί το spring mood θέλει το ανανεωμένο combo, denim + τοπάκι. Είναι εύκολο, άνετο και πάντα in fashion, οπότε γιατί να παιδεύεις το μυαλό σου με τη γνωστή ερώτηση «τι να βάλω σήμερα»; Επίσης ένα τέτοιο σύνολο είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση, από το πρωί στο σχολείο, μέχρι το απόγευμα στο μάθημα αλλά και το βράδυ για μία βόλτα με τις κολλητές ή το αγόρι σου.

https://www.instagram.com/p/CpU_IEoIE0S

Αλλά τώρα που θα ανοίξει ο καιρός και άλλο και θα μεγαλώσει η μέρα, καλό θα ήταν να ανανεώσεις λίγο τη συλλογή με τα μπλουζάκια σου και να βρεις ένα ιδιαίτερο item που να σου ταιριάζει. Οι τάσεις της σεζόν είναι πολλές, με τα crop tops να παραμένουν ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις στη ντουλάπα σου αυτή τη στιγμή. Τα corsets είναι επίσης μεγάλη τάση, όπως και τα κοντά t-shirts με logo, σαν άλλη Rachel Green. Μην ξεχνάς, επίσης, ότι και τα off shoulder σχέδια ανήκουν στα trends της άνοιξης του 2023, όπως και τα bra tops, δηλαδή τα κοντάμπουστάκια που τόσο σου αρέσουν.

https://www.instagram.com/p/Clg-vhaPMmH

Οδηγός αγοράς: Τα κολάν που θέλεις στην ντουλάπα σου για μία άνοιξη γεμάτη stylish εμφανίσεις

Όποιο και αν είναι το στυλ σου, στον παρακάτω οδηγό αγοράς θα βρεις σίγουρα ένα top που να σε εκφράζει και να αξίζει την προσοχή σου, αλλά και το χαρτζιλίκι σου, για να καταφέρεις να το κάνεις δικό σου.

Editor's choices:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved