10 αποσμητικά για να μυρίζεις όμορφα όλη μέρα

Το αποσμητικό είναι από τα must haves του νεσεσέρ σου. Δες τα καλύτερα στον απόλυτο οδηγό αγοράς.

 

Όχι, δεν είναι καλοκαίρι και όχι, δεν φοράμε αποσμητικό μόνο το καλοκαίρι. Το αποσμητικό μασχάλης είναι από τα must haves σε κάθε νεσεσέρ για να μπορείς να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου και να μυρίζεις όμορφα όλη μέρα.

Βλέπεις, ακόμα και τώρα που οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, μπορεί να βρεθείς σε έναν εσωτερικό χώρο με πολλή θέρμανση και να ζεσταθείς. Να ιδρώσεις. Θέλεις να κάνεις τους γύρω σου να τρέχουν… χιλιόμετρα μακριά; Όχι, φυσικά. Γι’ αυτό ακριβώς μετά το μπάνιο και κάθε μέρα πρέπει να χρησιμοποιείς το αποσμητικό, που θα σε κάνει να μοσχοβολάς όσες ώρες βρίσκεσαι μακριά από το σπίτι, σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Εσύ γνωρίζεις τι δεν πρέπει να έχει το αποσμητικό σου; Όλα όσα πρέπει να μάθεις!

Πριν το shopping… λίγο beauty lesson

Πριν δούμε τα 10 καλύτερα αποσμητικά, ας μιλήσουμε λίγο για τον ιδρώτα. Ο ιδρώτας δεν μυρίζει. Ο ιδρώτας είναι ένα άοσμο και διάφανο υγρό στο οποίο υπάρχουν πρωτεΐνες. Όταν έρθει, λοιπόν, σε επαφή με τα μικρόβια που ζουν στην επιδερμίδα μας και γίνουν ζυμώσεις, τότε δημιουργούνται οσμές.

shopping_aposmitiko.jpg

Πώς δεν θα συμβεί αυτό; Αυτό θα το αποφύγεις μόνο κάνοντας καθημερινά μπάνιο, αλλά χρησιμοποιώντας κι ένα καλό αποσμητικό. Κάνοντας αυτά τα δύο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και δεν πρόκειται ποτέ να έρθεις αντιμέτωπη με την κακοσμία.

Shopping αποσμητικού τώρα

Δες τώρα τον οδηγό αγοράς που ετοίμασα για εσένα και go shopping. Μην ξεχνάς πως οι εκπτώσεις συνεχίζονται και ναι, εκπτώσεις και στα αποσμητικά υπάρχουν.

BODYSHOP_APOSMITIKO.jpg

THE BODY SHOP, White Musk® Deodorant

Εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές προσφέροντας παράλληλα ένα σαγηνευτικό άρωμα.

noxzema_aposmitiko.JPG

NOXZEMA, ROLL ON MEMORIES

Προσφέρει 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία, ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικό με την επιδερμίδα.

avene_aposmitiko.JPG

AVENE, ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ 24ΩΡΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Αποσμητικό 24ωρης αποτελεσματικότητας, που χαρίζει προστασία διαρκείας από τις οσμές και μειώνει την αίσθηση υγρασίας, χάρη στους 2 αντιβακτηριδιακούς παράγοντες και την απορροφητική του πούδρα.

vichy_aposmitiko.JPG

VICHY, DEODORANT BILLE ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα με τάση για κοκκινίλες, αυτό είναι το προϊόν που θα λατρέψεις.

bioten_aposmitiko.JPG

BIOTEN, ROLL ON DEO ROSE

Περιέχει 100% εκχύλισμα από βιολογικό τριαντάφυλλο και πρεβιοτικά φυσικής προέλευσης, που βοηθούν στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του δέρματος και περιορίζουν τα βακτήρια που προκαλούν την κακοσμία στην περιοχή της μασχάλης.

Συνέχισε στην gallery και δες άλλα 5 αποσμητικά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved