Τα πιο updated tops μέχρι 20 ευρώ που θα ανανεώσουν το στυλ σου

Τα πράγματα είναι απλά: ένα τοπάκι μπορεί να φέρει την άνοιξη και στην περίπτωση μας έχουμε πέντε διαφορετικά.

Ξέρω ότι δεν αφιερώνουμε στα μπλουζάκια τον χρόνο που τους αξίζει. Γενικά θεωρείται το πιο ταπεινό item της ντουλάπας μας και δεν έχει αναγνωριστεί όσο θα έπρεπε. Γνώμη μου, η οποία αποδεικνύεται και σωστή και θα σου εξηγήσω αμέσως με επιχειρήματα το γιατί. Πάντα μιλάμε για παντελόνια, παπούτσια και πανωφόρια και δεν στεκόμαστε στο κομμάτι εκείνο που κάνει το όλο «frosting». Που στολίζει δηλαδή μέσα σε εισαγωγικά και το πιο απλό, casual look. Αυτό είναι το μπλουζάκι που θα επιλέξουμε. Αυτό είναι που δίνει χρώμα, στυλ και άποψη ακόμη και στο πιο απλό τζιν παντελόνι ή μια απλή μαύρη φόρμα τύπου jogger.

Το jockey είναι το μόνο καπέλο που χρειάζεσαι για τον χειμώνα - Δες πώς θα το φορέσεις

tops_shopping_guide-(3).jpg

Να σου πω βέβαια ότι τις τελευταίες σεζόν τα τοπάκια μας έχουν γίνει ακόμη πιο ενδιαφέροντα και παιχνιδιάρικα, γιατί η επιστροφή του Y2K style έχει βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Χρώματα, prints, διαφάνειες και cut outs είναι μόνο κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά των tops της σεζόν, με τα crop tops να είναι ότι πιο επίκαιρο. Επίσης, με ένα λεπτό μπλουζάκι μπορείς να παίξεις με το layering και να το χρησιμοποιήσεις τόσο σε πρωινές, casual εμφανίσεις (π.χ. στο σχολείο ή το φροντιστήριο), αλλά και το βράδυ, όταν θα βγεις για burgers με τις κολλητές σου στο αγαπημένο σας στέκι.

tops_shopping_guide-(4).jpg

Εμείς κάναμε μια μεγάλη έρευνα αγοράς σε όλα τα αγαπημένα μας brands και σας δίνουμε τα πέντε κορυφαία και ultra stylish τοπάκια, που θα ανανεώσουν το look σου. Τι είναι αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα; Ότι κοστίζουν κάτι λιγότερο από 20 ευρώ και έχουν ασυναγώνιστη ποιότητα. Check them out!

Tα best buys σου:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved