Smells like teen spirit… με αυτά τα κεριά το δωμάτιό σου θα μυρίζει υπέροχα

Με άρωμα βανίλιας, λουλουδιών και κέδρου γύρω σου, δεν θα θες να βγεις από τον χώρο σου για κανέναν λόγο.

Αν βλέπεις κεριά και σκέφτεσαι, «όχι και άλλο σε παρακαλώ», είτε α) πιθανότατα δεν είσαι κάποια με τον οποία θέλουμε να κάνουμε παρέα (#sorry #notsorry) είτε β) δεν λες την αλήθεια. Επειδή, ας είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχει δωμάτιο με κεριά που να μην γίνεται πιο ατμοσφαιρικό, που να μη σε κάνει να θες να μείνεις μέσα του για πάντα και που να μη σου φτιάχνει τη διάθεση. Είτε είσαι ο τύπος που αγαπάει τα λουλουδάτα, τα φρουτώδη, τα ζεστά, τα ρομαντικά ή σούπερ πολυτελή αρώματα, το να βρεις αυτό που σου αρέσει να μυρίζεις σε ένα νέο κερί - και στη συνέχεια να βάλεις στο δωμάτιό σου - είναι μια από τις πιο απλές απολαύσεις της ζωής. Και σε αυτή τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε όλες θέλουμε να κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο απολαυστική.

Πώς θα φτιάξεις μόνη σου κεριά με λίγα υλικά και χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ

Ο καλύτερος οδηγός αγοράς με κεριά

Σε αυτό το «απολαυστικό» mood συγκεντρώσαμε παρακάτω τα κεριά με την καλύτερη μυρωδιά της αγοράς, με κεριά που φέρνουν το καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα, με κεριά που μυρίζουν καθαριότητα, με κεριά που αποπνέουν ηρεμία και σε βοηθούν να κάνεις detox.

shopping_keria.jpg

Παρακάτω, θα βρεις μία gallery με τα πιο αγαπημένα κεριά όλων των εποχών (νέα καλούδια και καλτ κομμάτια φυσικά!) με νότες που κυμαίνονται από κεχριμπάρι, βανίλια και πατσουλί μέχρι δέρμα, λεβάντα και περγαμόντο.

Γιατί αν μπορούμε να γίνουμε λίγο πιο ευτυχισμένες απλά ανάβοντας ένα designer candle, ας το κάνουμε. Μικρή προσπάθεια για μία δόση χαράς στην καθημερινότητα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved