Τα 5 hoodies μέχρι 20€ που πρέπει να τσεκάρεις στις εκπτώσεις

Πριν βγεις για ψώνια, εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα hoodies της αγοράς. 

Εκπτώσεις εδώ, εκπτώσεις εκεί, εκπτώσεις παντού. Είμαστε στην καρδιά των χειμερινών εκπτώσεων και σίγουρα η λίστα που θα έχεις δημιουργήσει ήδη δεν θα είναι καθόλου μικρή. Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και gadgets είναι αυτά που κυριαρχούν στο shopping list του μήνα, αλλά καλό θα ήταν να κάνεις ένα μικρό ξεκαθάρισμα σε ότι σου είναι απαραίτητο. Δηλαδή να δεις τα βάλεις σε προτεραιότητα εκείνα τα items που φοράς καθημερινά έχεις πραγματικά ανάγκη και όχι σε εκείνο το φόρεμα που είδες στη βιτρίνα, το οποίο πολύ σου άρεσε, αλλά θα φορέσεις μόλις για μία έξοδο με τις φίλες σου.

Ποιο είναι το πιο άνετο και πρακτικό item της χειμερινής ντουλάπας σου; Τα hoodies. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Γιατί καλά τα πλεκτά και τα sweaters, αλλά σαν του φούτερ σου δεν έχει. Και όχι οποιοδήποτε φούτερ αλλά αυτό με την κουκούλα, που εκτός από πρακτική είναι και super cool!

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν και εμείς έχουμε τα 5+1 κορυφαία items μέχρι 20€

https://www.instagram.com/p/ClqdkN7ow43

Φέτος, η μόδα θέλει τα hoodies στο προσκήνιο, αφού οι τάσεις από τη δεκαετία του 2000 επέστρεψαν και είναι ότι πιο must για το 2023. Μας αρέσουν, λοιπόν, πολύ τα hoodies με μεγάλες κουκούλες, έντονα χρώματα, μεγάλα logos, prints και εντυπωσιακά σχέδια ή και διακοσμητικά πάνω τους. Αν διαλέξεις ένα hoodie με logo, φρόντισε αυτό που λέει να σε εκφράζει και να μην είναι απλώς ένα ακόμη συνηθισμένο quote. Από την άλλη τα ξεβάμματα, δηλαδή τα tie dyed είναι ότι πιο fun και τα θέλουμε σε μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς, όπως το φούξια με το μωβ και το μπλε με το κίτρινο.

Τα best buys σου:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved