Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν και εμείς έχουμε τα 5+1 κορυφαία items μέχρι 20€

Είμαι σίγουρη ότι το budget σου μετά τις γιορτές θα είναι μειωμένο. Για ρίξε μια ματιά στα καλύτερα κομμάτια μέχρι 20€.

Λογικά θα βγήκες στις γιορτές. Θα βγήκες και εσύ, όπως βγήκαμε όλοι μας. Και λίγο να κάτσουμε ένα καφέ εδώ, λίγο να πάρεις στο χέρι ένα γλυκό, λίγο να βγείτε με τις φίλες σου για brunch και το χαρτζιλίκι σου εξανεμίστηκε. Έκανε με άλλα λόγια φτερά. Εκτός, και αν ανήκεις στις τυχερές που είχες τη γιορτή σου αυτές τις μέρες και τα δώρα σου μεταφράστηκαν σε κάποια χρήματα, που σου έδωσαν συγγενείς και οικογενειακοί φίλοι. Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που μπήκαμε στις εκπτώσεις και όλα τα αγαπημένα σου καταστήματα αλλά και brands έχουν μειωμένες τιμές, γιατί να μην επωφεληθούμε από τις προσφορές και να μην πάρουμε κάποια χρήσιμα items με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή;

https://www.instagram.com/p/Cmwyw5Zo8At

Γενικά, η περίοδος των εκπτώσεων θέλει προσοχή, γιατί μέσα στα τόσα πολλά κομμάτια που θα δεις και θα δοκιμάσεις, σίγουρα θα καταλήξεις και σε λάθος αγορές. Και αυτό γιατί βγαίνεια απροετοίμαστη στα μαγαζιά μαζί με τις φίλες σου και κάνετε τη γνωστή βόλτα στα fast fashion πολυκαστήματα. Η συμβουλή μου είναι να δεις πρώτα τη ντουλάπα σου και να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σου λείπει πραγματικά. Μετά μπορείς πάντα να κάνεις ένα μικρό ψάξιμο στα online stores των αγαπημένων σου brands αλλά και στα apps που έχεις στο κινητό σου.

Το βελούδο θα είναι το ύφασμα του 2023! Τα 5 Y2K items για να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά

Εμείς έχουμε κάνει την απαραίτητη έρευνα πριν από σένα για σένα, και έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω τα καλύτερα items, που θα βρεις κάτω από τα 20 ευρώ. Ναι ακόμη και παπούτσια, και μπότες.

Τα best buys των εκπτώσεων:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved