Οι καλύτερες φόρμες της αγοράς αν ψάχνεις το νέο cozy παντελόνι για τον χειμώνα

Γιατί τα hoodies που έχεις για το σχολείο ψάχνουν το «ταίρι» τους.

Ας μιλήσουμε για το πιο άνετο παντελόνι μας, αυτό που δεν αλλάζεις με κανένα άλλο και που δεν θέλεις να αλλάξεις όπως και να είναι η καθημερινότητα σου. Είτε έχεις να πάς στο σχολείο, είτε στο φροντιστήριο, είτε στις δραστηριότητες σου, είτε και σε μία απλή βόλτα με τοην παρέα σου. Το παντελόνι φόρμα έχει γίνει το απόλυτο must της ντουλάπας σου και δικαίως, αφού πλέον μπορείς να εκμεταλλευτείς ένα παντελόνι σε στυλ jogger ακόμη και για μια βραδινή έξοδο. Γιατί η μόδα έχει ξαναφέρει στο προσκήνιο το Y2K style, όπου το αθλητικό ντύσιμο ήταν το νούμερο ένα trend της δεκαετίας των 00s.

Η «Μικρή Γοργόνα» Halle Bailey φόρεσε το πιο stylish σετάκι φόρμες ιδανικές για το σχολείο

joggers 2

Σήμερα τα πιο δημοφιλή παντελόνια φόρμας είναι το κλασικό στυλ jogger, με τα λάστιχα στα πόδια, αλλά και το κλασικό ίδιο, wide leg πατρόν, που ταιριάζει με όλα τα παπούτσια. Το πιο ενημερωμένο look είναι μία φόρμα με βελούδινο ύφασμα, σε κλασικό ή έντονο χρώμα. Γενικά, τα pastels έχουν επιστρέψει στις φόρμες μας και μπορείς να τις φορέσεις και με ένα ασορτί hoodie, ή και μια ζακέτα με κουκούλα σε αντίστοιχο χρώμα, κάνοντας matching. Γιατί μπορεί οι κλασικές αποχρώσεις, όπως το μαύρο, το λευκό και το γκρι να είναι πάντα εύκολες στο styling, αλλά είναι τα πρωτότυπα χρώματα που κάνουν πάντα τη διαφορά.

Ναι, οι φόρμες ταιριάζουν ιδανικά με ασορτί φούτερ ή sweaters, αλλά και ζακέτες, είναι όμως καιρός να τις φορέσεις και με διαφορετικά tops, όπως τα αγαπημένα σου πλεκτά, τα στενά, crop tops και τα πουκάμισα σου. Τόλμα να κάνεις δημιουργικό styling και θα γίνεις η απόλυτη πρωταγωνίστρια. Παρακάτω οι καλύτερες επιλογές σε παντελόνια φόρμες από την ομάδα μας.

Τα best buys σου:

1

H&M

048 212023 40 2

BSB

3040.222 DARK.AQUA 1

PINK WOMAN

Screenshot

FUNKY BUDDHA

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved