Μπήκε ο Νοέμβριος, καιρός για puffer jacket - Η Emma Chamberlain έχει την πιο stylish πρόταση

Δες από τώρα το πιο updated σχέδιο στα jackets της σεζόν.

Τι να πούμε για την Emma Chamberlain. Είναι από τα αγαπημένα μας κορίτσια, με φανταστικό στυλ και μοναδική άποψη για τη μόδα. Αν δεν την έχεις δει, τότε πρέπει να μπεις οπωσδήποτε στο λογαριασμό της στο Instagram, αφού δυστυχώς η Emma δεν έχει ακόμη κάνει προφίλ στο Tik Tok. Και το περιμένουμε με αγωνία. H Emma δεν είναι μόνο δική μας αγαπημένη, αλλά και αγαπημένη των περισσότερων διάσημων σχεδιαστών, που την έχουν κάνει μούσα τους και της στέλνουν κάθε καινούργιο τους item. Εκείνη, φυσικά, ξέρει πολύ καλά τι της ταιριάζει και έτσι δημιουργεί τα πιο inspiring σύνολα στο Instagram profile της.

3 σύνολα με 3 διαφορετικά φθινοπωρινά παντελόνια από την Emma Chamberlain

https://www.instagram.com/p/CkOUnQupBq8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να πούμε ότι αν μέχρι τώρα σου φαινόταν πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τις χειμερινές τάσεις της σεζόν, τώρα πια που μπήκε ο Νοέμβριος, δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Τα πρώτα κρύα θα κάνουν σύντομα την εμφάνιση τους και εμείς πρέπει να οπλιστούμε με στυλ και το κατάλληλο πανωφόρι. Στην προκειμένη η Emma Chamberlain θα είναι η απόλυτη έμπνευση για το πρώτο και απαραίτητο πανωφόρι της σεζόν. Μιλάμε για το puffer jacket, φυσικά, ένα μπουφάν, που φορέσαμ ήδη από την περασμένη χρονιά. Το γνωστό σου δηλαδή κοντό, φουσκωτό jacket με κουκούλα και φερμουάρ. Όμως, σαν γνήσιο style icon η Emma έχει και μία εναλλακτική να σου προτείνει.

https://www.instagram.com/p/CkEO6Pnv4v4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν δεν συμπαθείς τα μεγάλα, βαριά πανωφόρια, τότε αντί για ένα puffer jacket μπορείς να επενδύσεις φέτος σε ένα puffer γιλέκο. Η Emma φόρεσε ένα αμάνικο, φουσκωτό γιλέκο, με φερμουάρ και κουκούλα σε shiny υφή και λαμπερό κίτρινο χρώμα. Καταπληκτικό χρώμα, που μπορεί να φορεθεί πάνω από το οτιδήποτε. Τόλμησε και εσύ να βάλεις ένα τέτοιο ιδιαίτερο item στην ντουλάπα σου και πες αντίο στο κρύο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απόλυτη συνταγή για τη δροσιστική λεμονάδα με matcha που λατρεύει η Emma Chamberlain

Κάν'το όπως οι influencers! Πώς θα υιοθετήσεις το crochet trend... the Gen Z way

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved