Τα καλύτερα σχέδια σε μπαλαρίνες που θα φορέσεις και μετά την παρέλαση

Γιατί οι μπαλαρίνες είναι ξανά της μόδας και δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου. 

Η περίοδος του φθινοπώρου έχει να κάνει με την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Αρχικά γιατί οι πρόβες για τη γιορτή και τα σχετικά κάνουν λίγο πιο χαλαρή την καθημερινότητά σου, αλλά και γιατί έρχεται ένα τέλειο τριήμερο, με την ημέρα της γιορτής τετραήμερο, που θα αράξεις με τις φίλες σου και θα απολάυσεις τις βόλτες σου. Οπότε ετοιμάσου κατάλληλα για την επικείμενη μέρα. Και εννοώ τη μέρα της παρέλασης, κάνοντας το απαραίτητο shopping. Αυτά που θα χρειαστείς είναι συνήθως μία φούστα, ένα πουκάμισο και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Και αυτό το τελευταίο είναι μεγάλη πληγή. Το ότι δηλαδή δίνεις ένα μέρος από το budget σου σε ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν θα ξαναφορέσεις, παρά μόνο στην επόμενη παρέλαση.

Τα 5 απαραίτητα παπούτσια της σεζόν στον πιο ενημερωμένο οδηγό αγοράς

https://www.instagram.com/p/CiinlRPPxTR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να σε ενημερώσω, λοιπόν, ότι όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Δηλαδή, οι μπαλαρίνες είναι και πάλι στη μόδα και κάνουν ένα δυναμικό comeback, αν παρατηρήσεις το Instagram feed σου. Το πιο γνωστό ζευγάρι που θα δεις είναι εννοείται οι ballerinas της Miu Miu, με το σατέν ύφασμα και το χαριτωμένο λαστιχάκι πάνω στο πόδι. Μιλάμε για την απόλυτη ballerina εκδοχή τους. Πέρα, λοιπόν, από αυτό το σχέδιο όλες οι υπόλοιπες μπαλαρίνες flat ή και με λίγο τακούνι ή ακόμη και με chunky πάτο, μπορούν να γίνουν μέρος των casual outfits σου.

London str S23 0089

Μήπως, λοιπόν, έχεις για πρώτη φορά την ευκαιρία να βάλεις στη συλλογή σου ένα ζευγάρι που δεν θα σταματήσεις να φοράς και τον υπόλοιπο χειμώνα; Είναι οι μαύρες μπαλαρίνες που μέχρι τώρα θεωρούσες σίγουρα ως το outsider των παπουτσιών. Ε, λοιπόν, οι τάσεις της χρονιάς έχουν άλλη άποψη. Δες παρακάτω τα καλύτερα σχέδια σε μπαλαρίνες.

New York str S23 1370

Τα τέσσερα καλύτερα ballet shoes της αγοράς:

E91 16202 34 DSC 7268

ENVIE SHOES

GLR4045 L14 1 migato shoes papoutsia woman man kids ginaikeia andrika paidika accessories tsantes bag

MIGATO

P127G1521W83 0

TSAKIRIS MALLAS

ss 22 nak belle black womens ballerinas 1

NAK SHOES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Shopping time! 10 άνετα party shoes για κάθε εορταστική σου εμφάνιση

7 shoe trends του χειμώνα - Θα αναδείξουν κάθε outfit σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved