Τα καλύτερα items για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που θα συνεχίσεις να φοράς όλον το χρόνο

Φέτος κάνε τη σωστή αγορά και πρόσθεσε ένα κομμάτι που να αξίζει στη συλλογή σου.

Ναι, ήρθε και πάλι αυτή η εποχή του χρόνου, η περίοδος που προετοιμαζόμαστε για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Και είτε σου αρέσει το όλο concept, είτε όχι, πρέπει αναγκαστικά να συμμετέχεις και να είσαι μέρος όλης αυτή της ενέργειας, που γίνεται. Το θετικό βέβαια σε όλο αυτό είναι ότι θα χάσεις κάποιες ώρες μαθήματος, που θα μπορέσεις να περάσεις μαζί με τις κολλητές και τους κολλητούς σου και να κάνετε κάτι παρέα, ακόμη και αν αυτό είναι η πρόβα της παρέλασης.

7 λευκά πουκάμισα για την παρέλαση, τον καφέ και κάθε βόλτα σου

Βέβαια εκτός από όλα αυτά που σε απασχολούν καθημερινά, σε λίγες μέρες θα σε απασχολήσει και το τι τελικά θα βάλεις την ημέρα της μεγάλης γιορτής, γιατί ως γνωστόν, χρειάζεσαι ειδική ενδυμασία, για να βρεθείς στην παρέλαση.

https://www.instagram.com/p/Cdd4M9XJcG3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και κάθε φορά τα ρούχα, που σου ζητάνε είναι αναμενόμενα: μαύρη ή μπλε σκούρα φούστα, πουκάμισο και μαύρες μπαλαρίνες. Ίσως κάποια σχολεία έχουν στη στολή τους και κάποια άλλα αξεσουάρ όπως είναι η γραβάτα, τα λευκά γάντια ή και κάποιο γιλέκο ή ζακέτα. Πάντως το τρίπτυχο φούστα, πουκάμισο και μπαλαρίνες είναι το πιο κλασικό και είναι και τα κομμάτια που θα χρειαστείς σίγουρα.

https://www.instagram.com/p/B6TAMkPJ3ei/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρώτα από όλα να σου πω ότι υπάρχει τρόπος να αξιοποιήσεις και αυτή την ευκαιρία και να κάνεις αγορές, που θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις και μετά στα καθημερινά σου σύνολα και να μην τα κλείσεις στην ντουλάπα σου. Παρακάτω σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς, με stylish items σε λευκό και μαύρο, που θα συνεχίσεις να φοράς και τον υπόλοιπο χρόνο κανονικά. Σε κάθε περίπτωση θυμήσου ότι η παρέλαση έχει ένα πολύ συγκεκριμένο σκοπό και τα πολύ αποκαλυπτικά items δεν ταιριάζουν εκεί. Οπότε πόνταρε στην κομψότητα και δεν θα χάσεις! Εξάλλου το preppy style είναι στη μόδα.

Οι καλύτερες επιλογές της αγοράς:

1

ATTRATIVO

E02 14152 90 DSC 0290

ENVIE

Screenshot

H&M

2004.222 OFF WHITE 1

PIN WOMAN

LYNNE

LYNNE

E91 16202 34 DSC 7268

ENVIE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου πλησιάζει! 7 φούστες για την περίσταση και για κάθε μέρα

Shopping guide: Βρήκαμε τι θα φορέσεις στην παρέλαση

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved