Οδηγός αγοράς: Οι πιο stylish mini φούστες της σεζόν θα σε κάνουν να βγεις για ψώνια τώρα

Τα minis συνεχίζουν να είναι το κορυφαίο μήκος και για το φθινόπωρο. Δες τα καλύτερα items της αγοράς.

Ας μιλήσουμε λίγο για τις φούστες της σεζόν. Αρχικά, οι φούστες σαν item εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων και να κάνουν τον δικό τους χαμό, στις βραδινές και πρωινές μας εμφανίσεις. Ξέρω ότι έχεις συνηθίσει να φοράς κυρίως παντελόνια στο σχολείο ή τη σχολή σου, αλλά το καλό θα ήταν να αρχίζεις να αλλάζεις λίγο τον τρόπο σκέψης σου. Οκ, τα παντελόνια μπορεί τώρα να σου φαίνονται πιο άνετα και cool, όμως, μόλις βρεις και επιλέξεις τη σωστή φούστα για σένα, τότε θα αλλάξεις αμέσως γνώμη και δεν θα θέλεις να τη βγάλεις από πάνω σου.

Το μήκος της φούστας που θα κυριαρχήσει στις τάσεις και φέτος είναι το mini. Οι πολύ κοντές για την ακρίβεια φούστες, που θα κάνουν τα πόδια μας να μοιάζουν πολύ πιο ελκυστικά. Μην φοβηθείς ότι μία κοντή φούστα απαραίτητα φαίνεται και κάπως βραδινή, αφού αν επιλέξεις ένα ωραίο δερμάτινο, βαμβακερό ή και μάλλινο ύφασμα για τον χειμώνα, τότε θα συνδυάσεις τη νέα σου φούστα όπως και ένα παντελόνι σου, με το αντίστοιχο ύφασμα. Το καρό είναι το πιο updated print και μία καρό, mini φούστα είναι στα must της σεζόν.

Skirt alert! Η φούστα πρωταγωνιστεί το φθινόπωρο - Πώς θα τη φορέσεις

https://www.instagram.com/p/CjGl8LhPFo_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να σου πω ότι επίσης το δέρμα και το denim είναι πολύ καλές και κλασικές επιλογές και θα μπορέσεις να φορέσεις αυτές τις φούστες με όλα σου τα sweaters, τα hoodies και τα πλεκτά αργότερα. Από την άλλη, φέτος, και με όλη αυτή την επιστροφή των 90s, οι φούστες τύπου lingerie είναι άλλη μια καλή επένδυση. Το πρωί τη φοράς με ένα oversized πουλόβερ και το Σάββατο με ένα κοντό top στη βόλτα σου.

https://www.instagram.com/p/CeEVPK4rzQp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα μποτάκια σου, οι μπότες σου και τα loafers είναι πολύ καλές επιλογές, για να τις σετάρεις. Ακόμη και τα sneakers σου μπορούν να φορεθούν με μία mini φούστα, αν προσέξεις το styling. Προσωπικά, μου αρέσουν πολύ οι mini φούστες συνδυασμένες με καλτσάκια, με ό,τι παπούτσι και αν φοράς. Από απλά λευκά ή μαύρα καλτσάκια, μέχρι ψηλές κάλτσες μέχρι το γόνατο, όλες οι εκδοχές είναι πραγματικά υπέροχες. Βγες μια βόλτα στα αγαπημένα σου μαγαζιά μαζί με τις φίλες σου, δοκίμασε όλα τα νέα σχέδια και κάνε την αγορά που σου ταιριάζει.

Οι πιο stylish mini φούστες που θα γίνουν οι νέες σου αγαπημένες:

ale

ALE

funky buddha

FUNKY BUDDHA

hm

H&M

lynne

LYNNE

pink woman

PINK WOMAN

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Shopping Guide: 7 φούστες σε παστέλ χρώμα για υπέροχες all day εμφανίσεις

Tennis skirt: Η φούστα των αθλητριών είναι ό,τι πιο hot θα φορέσεις φέτος

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved